Tiedotusosiot:
Uutisia

Mielenkiintoinen kohtaaminen


Salpausselän Reippaan Akatemia saa cupin kolmannella kierroksella vastaansa Helsinkiläisen FC Babylonin, jota voidaan hyvällä syyllä kutsua paikalliseksi Lahtelais-legioonaksi. Joukkueen riveissä palloilee kymmenkunta Lahessa jalkapallo-oppinsa saanutta kaveria, joten kentällä tullaan näkemään useita entisten pelikaverien välisiä kohtaamisia. Sekä SalReipas, että Babylon nousivat molemmat viime kauden päätteeksi nelos-divariin, ja etenivät tälle cup-kierrokselle raivaamalla tieltään (ehkä hieman yllättäen) kolmos-divarissa pelaavan joukkueen.

Akatemian murheena ovat olleet pienet loukkaantumiset, ja matsista ovat varmuudella poissa Kaika Lahtinen, Opa Pajari, Niko Ylönen ja Juhis Hämäläinen, joka kärsii pelikieltoaan. Manageri Mike Suviranta oli kuitenkin luottavaisena ottelun alla ”Samalta viivalta tässä lähdetään, ja eiköhän me taas pelaava ryhmä saada jalkeille. Suuria eroja ei joukkueiden välillä ole, joten päivän kunto tulee ratkaisemaan matsin voittajan. Ottelun ajankohta ja keli varmaan takaavat sen, että mitään jalkapallon riemujuhlaa ei kentällä tulla näkemään, mutta pelaajien taustat antavat kyllä hyvän lisämausteen otteluun. ”Tuumasi mies viimeistelyharjoitusten jälkeen.

Myös Babylonin leirissä oltiin varsin odottavissa tunnelmissa ottelun lähestyessä. ”Kyllähän tämä antoi meille lisäpotkua otteluun RiRaa vastaan, kun tiedettiin että voitolla päästään pelaamaan entisiä pelikavereita vastaan ja haastamaan Lahtelainen jengi. Kentällä nähdään varmaan hyvä matsi, josta ei tule ainakaan taistelua ja virnuilua puuttumaan” Kommentoi Babylonin manageri Reda Guerfi

Suomen cupin kolmannen kierroksen ottelu:

FC Babylon X – Salpausselän Reipas Akatemia, Tikkurilan Urheilupuisto 12.2 klo 20.30
Julkaistu 09.02.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 4708.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 712    Toteutus: klikkaa.fi