Tiedotusosiot:
Uutisia

Hyps vei pisteet sarja-avauksessa


Salpausselän Reippaan Akatemia sai historiansa ensimmäiseen nelosdivisioonan otteluun vastaan Hyvinkään palloseuran kakkosjoukkueen. Kisapuistossa pelattu ottelu päästiin pelaamaan vuoden aikaan nähden hyvissä olosuhteissa, ja vaikka Akatemian rosteri eli viime hetkille asti, oli sillä juoksuttaa otteluun täysi nippu (18 kpl) pelaajia.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli molemmilta joukkueilta tyypillistä kaudenavaus peliä. Kentällä ei suuria hienouksia nähty, vaan pieni hermostuneisuus ja kiire leimasivat molempien otteita. Hyps oli kuitenkin syöttötyöskentelyssä tarkempi, ja Akatemian pelaajien syöttöjen napsuessa kerta toisensa jälkeen punapaidoille, hallitsi se myös hienokseltaan kenttätapahtumia ensimmäisellä puoliajalla. Muutamaa kulmapotkua vaarallisempaa tilannetta Hyvinkääläisetkään eivät pystyneet luomaan, joten tauolle mentiin 0-0 tilanteessa.

Toiselle puoliajalle SalReipas suoritti muutaman pelaajavaihdon, ja etenkin Pekka Hiltusen ja Teemu Vuorelan sisääntulo piristi Lahtelaisten otteita. Pikku hiljaa myös syötöt alkoivat löytää oikean osoitteen ja pelillinen ote siirtyi Akatemialle. Lahtelaiset pystyivät luomaan myös muutaman hyvän maalipaikan, kun ensin Ile Redman murtautui läpi Hyps puolustuksen ja laukaus meni vaivoin ohi maalin, ja hetkeä myöhemmin Pekka Hiltunen nosti läpiajon päätteeksi pallon maalin ylärimaan. Kesken SalReippaan hyvän painostuksen tapahtui kuitenkin se, mikä jalkapallossa niin usein nähdään: Hyps tuli puoliharmittoman näköisestä, paitsiolta vahvasti haiskahteenelta tilanteesta Akatemian päätyyn, ja yksinäisen hyökkääjän laukaus löysi tiensä verkon perukoille. Tämän jälkeen Salpausselän Reipas yritti vielä lopussa hakea raivoisasti tasoitusta, mutta muutamaa maalinedushässäkkää kummoisempaan paikkaan se ei enää pystynyt. Näin ollen ottelu päättyi 0-1 ja Hyps vei kolme sarjapistettä mukanaan.

”Ensimmäinen puoliaika oli huonointa peliä, mitä tämä joukkue on koskaan esittänyt. Hirveä määrä hermoilua, sekoilua ja huolimattomia syöttöjä. No, ehkä se meni osittain jännittämisen piikkiin. Toiselle puoliajalle päästiin paremmin matsiin mukaan ja saatiin ote itselle. Tulos jäi kaivelemaan, mutta tämmöstä jalkapallo välillä on. Tänään sattu pomppimaan vähän enemmän kaverille. Ei siinä sen kummempaa.” Tuumaili Managerin tontilla tuurannut Burger Haaraoja matsin jälkeen.

Salpausselän Reippaan parhaimmistoa olivat keskikentällä hyvin pelanneet Pekka Hiltunen, Teemu Vuorela ja Mopo Motturi sekä puolustukseen loukkaantumisen jäljiltä paluun tehnyt Olli Pajari
Julkaistu 23.04.2012

Lisää kommentti

« Takaisin

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 726    Toteutus: klikkaa.fi