Tiedotusosiot:
Uutisia

Salpausselän Reipas nukkui alun Vantaalla…


Salpausselän Reippaan Akatemia lähti helatorstaina vierasmatkalle Itä-Hakkilan Kilvan vieraaksi Vantaalle. I-HK oli Lahtelaisille entuudestaan tuntematon vastus, ja ainoat tiedot joukkueesta olivat kyliltä kuultuja huhuja. Edellisen ottelun hyvä vire kuitenkin lupaili ottelun alla ainakin taistelevaa Lahtelaisilmettä, mutta avausvihellys paljasti kuitenkin toisenlaisen totuuden.


Ottelun alku oli Reippaalta kokonaisuudessaan hengetöntä ja laiskaa pimputtelua, jonka I-HK käytti tylyllä tavalla hyväkseen. Ensin Vantaalaiset siirtyivät 1-0 johtoon pilkulta, ja hetkeä myöhemmin hieman onnenkantamoisesti vapaapotkusta 2-0:aan. Tämän jälkeen SalReipas heräsi Ruususen (ei Harri) unestaan ja alkoi pelaamaan. Pallollinen kontrolli siirtyi Lahtelaisille ja käytännössä koko puoliajan loppu pelattiin Vantaalaisten päädyssä. Reipas saikin luotua muutaman hyvän tekopaikan, mutta viimeistelystä puuttui edellisen ottelun terävyys ja tauolle mentiin 2-0 numeroissa.


Reippaan hyvä vire jäi jostain kumman syystä puoliajalle, ja toiselle puoliskolle voimasuhteet tasaantuivat. Puoliaika oli puolin ja toisin laiskahkoa pelaamista eikä se missään vaiheessa tarjonnut Vantaalaisyleisölle suurta viihdettä. Loppua kohti mentäessä Lahtelaiset nostivat miehitystä ylöspäin, hakien kavennusmaalia, jonka seurauksena Vantaalaiset kävivät iskemässä loppunumeroiksi 3-0. Viimeinen vartti oli lähinnäkosmeettista potkiskelua, jossa molemmilla oli paikkansa tehdä maali, mutta ottelun voiton kannalta näillä ei ollut enää merkitystä.


” En tiedä mitä siinä alussa oikeen tapahtu (tai no ei oikesastaan mitään). Ensimmäinen vartti oli surkeinta peliä, mitä tältä joukkueelta on koskaan nähty. Kyllä nää pelit vaikeaksi menee, jos päästää kaverin kahden maalin karkumatkalle heti alkuun. Tänään oli meiltä heikko esitys, joka pitää nollata seuraavaan peliin” tuskasteli Manageri Suviranta ottelun jälkeen. Akatemian yritteliäimpiä olivat Mopo Motturi ja Semen Kirillov 


Julkaistu 18.05.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 2775.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 3401    Toteutus: klikkaa.fi