Tiedotusosiot:
Uutisia

Pisteet jäi Hyvinkäälle


Salpausselän Reippaan Akatemia palasi heinäkuun ottelutauolta, kun se matkusti Hyvinkäälle Hyps2:n vieraaksi. Kevätkierroksella Hyps haki täyden pistepotin Lahdesta, joten reissun päälle lähdettiin revanssi mielessä. Reippaan otteet piristyivät, mitä pitemmälle kevätkierrosta pelattiin, joten mahdollisuudet pisteiden ryöstöön oli olemassa. Lahtelaisten urakkaa ei tosin helpottanut se, että Hyps juoksutti kentälle kuusi ykkösjengin pelaajaa hakemaan ottelutuntumaa. Ottelu alkoi molempien joukkueiden osalta hieman hermostuneissa merkeissä, ja pieni tauko näkyi pelaajien otteissa. Mitä pitemmälle peliä ottelua pelattiin, alkoi touhu muistuttaa koko ajan enemmän jalkapallo-matsia. Peliä mentiin kokonaisuudessaan varsin vauhdikkaasti päästä päähän, ja molemmat joukkueet pystyivät luomaan tukun maalipaikkoja. Hyps onnistui viimeistelyssä kertaalleen, ja kun Reipas ei päässyt Jari Korkkasen kahta ylärimalaukausta lähemmäs maalia, mentiin puoliajalle kotijoukkueen johtaessa 1-0.
 
Toiselle puoliajalle lähdettäessä Lahtelaisilla oli vahva usko ottelun kääntämisestä hyvän ensimmäisen puoliajan lopun takia, mutta jostain syystä taisteluasenne jäi tauolla koppiin. Lahtelaisten liike hyytyi pahasti, ja tuskastuminen paistoi pelaajien kasvoilta. Manageri Suviranta yritti saada lisää vauhtia kentälle tekemällä tukun pelaajavaihtoja, ja Tomppa Huttunen ja Joni Pessala toivatkin hetkeksi lisää virtaa kentälle. Lahtelaisten kiri jäi tällä kertaa kuitenkin torsoksi, ja Reippaan hakiessa tasoitusta hieman riskillä hyökkäämällä, Hyps iski loppunumeroiksi 2-0.
 
”Tänään oli tällainen peli. Ensimmäinen puoliaika oli meiltä hyvää taistelua ja tekemistä. Ei vaan saatu paikoista sisään ja se rupesi vähän tuskastuttamaan. Toiselle puoliajalle liike jostain syystä loppui, ja siksi pisteet jäi tänään Hyvinkäälle. Kokonaisuudessaan kuitenkin ihan ok esitys. Tästä jatketaan seuraavaan matsiin entistä sisuuntuneempana.” tuumaili Suviranta ottelun päätyttyä.
 
Hyps2 – SalReipas Akatemia 2-0 (1-0)
 
1-0 Vastustaja
2-0 Vastustaja
 
Varoitukset:Julkaistu 28.07.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 1933.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 14194    Toteutus: klikkaa.fi