Tiedotusosiot:
Uutisia

Tehottomuus jatkui Jokelassa


Vielä ei ollut ehtinyt pöly laskeutua, ja jossittelu loppua kisapuiston kohtaamisesta, kun Salpausselän Reippaan Akatemia ja Jokelan Kisa iskivät toistamiseen yhteen lyhyen ajan sisään. Lahtelaisille jäi kotiottelusta luu käteen, ja vieraspeliin lähdettiinkin hakemaan revanssia sekä kolmea sarjapistettä. Kotiottelussa Reippaan otteita vaivasi tehottomuus sekä puolustuspään virheet, joita molempia pyrittiin petraamaan Jokelaan lähdettäessä.

Kevätkierroksella ottelun alkuja vaivannut ”nukkuminen” oli tällä kertaa Lahtelaisilla tiessään, ja se myllyttikin ensimmäisen 15 minuuttia halliten ottelua mielin määrin. Maalipaikkoja syntyi liukuhihnalta, mutta palloa ei saatu sisään niin läpiajoista kuin rangaistuspotkustakaan. Ansaittu avausmaali syntyi kuitenkin noin vartin pelin jälkeen, kun Teemu Vuorela onnistui toisesta Lahtelaisille tuomitusta rangaistuspotkusta vieden Lahtelaiset 0-1 johtoon. Kauaa ei kuitenkaan pelattu, kun Joki-kapteeni laukoi puoliharmittomasta tilanteesta pallon maalin yläkulmaan, ja tasoitti numerot 1-1:een. Tämän jälkeen Akatemian peli sekosi hetkeksi, ja muutamaa minuuttia myöhemmin Lahtelaisten alakerralle sattui kommunikaatiovirhe, josta JoKi rokotti ja siirtyi ottelussa johtoon. Lahtelaisten huumori alkoi olla koetuksella, kun heti perään kotijoukkue onnistui vielä kulmapotkun jälkitilanteesta ja siirtyi 3-1 johtoon. ” Olihan taas käsittämätöntä. Peli oli täysin hallussa, paikkoja oli 4-5 maaliin, ja yhtäkkiä oot 3-1 häviöllä. Joki laukoi vissiin 4 kertaa kohti maalia ja teki kolme häkkiä”, ihmetteli Manageri Suviranta. Reipas sai kuitenkin ansaitun kavennuksen vielä ennen puoliaikaa, kun kovaan maalivireeseen päässyt Mopo Motturi puski Marko Laaksosenantaman kulman verkon perukoille. Puoliajalle mentiin siis numeroissa 3-2

Toisen puoliajan alussa Lahtelaisilla oli vahva usko ottelun kääntämisestä, ja mustapaidat pystyivätkin luomaan edelleen painetta kotijoukkueen päähän. Pallo pomppi kuitenkin Jokin kannalta onnekkaasti, ja se pystyi johtoasemansa säilyttämään. JoKi siirtyi myös onnekkaasti 4-2 johtoon, ja Lahtelaisten päät alkoivat painua. Viimeinen niitti Lahtelaisten arkkuun oli, kun JoKi hyökkääjä tempaisi Euro-goal tyyliin ”once in a lifetime” saksipotkun tolpan kautta maaliin. Sen verran käsittämätön maali, että kannattanee laittaa lottolappua viikonlopuksi vetämään. Ottelu päättyi numeroihin 5-2, ja sarjapisteet jäivät Jokelaan.

”Näin tänään. Kun et omista paikoista tee, niin kaveri tekee. Tehottomuus vaivaa edelleen, ja kun palloa ei saada maaliin läpiajoista tai pilkulta, niin turha on jossitella. Nyt treenataan maalintekoa, ja koitetaan saada selässä roikkuva apina tiputettua ennen seuraavaa peliä”, tuumaili Suviranta ottelun jälkeen. Akatemialta vahvasti pelasivat puolustuksen terrieri Teukka Tuominen, ja keskikentällä peliä tehnyt Mopo Motturi.

Jokelan Kisa – SalReipas Akatemia 5-2 (3-2)

0-1 Vuorela
1-1 Vastustaja
2-1 Vastustaja
3-1 Vastustaja
3-2 Motturi (Laaksonen)
4-2 Vastustaja
5-2 Vastustaja

Varoitukset: Huttunen, Pajari
Julkaistu 08.08.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 4273.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 14232    Toteutus: klikkaa.fi