Tiedotusosiot:
Uutisia

Motturi jatkoi maalitehtailua Riihimäellä


”Tänään on äijät sellainen juttu, että jos tauluun tulee, niin ensi kaudella pelataan vitosta. Nyt pidetään huoli, ettei omiin mene yhtään, niin ainakin pinna lähtee Lahteen mukaan”, kuului Manageri Suvirannan tyly motivointi puhe ennen RiSa – SalReipas Akatemia matsia. Joukkueet olivat kohdanneet viimeisen vuoden aikana kolme kertaa (kahdesti vitos-divarissa), joista molemmilla oli taskussaan yksi voitto, ja kerran pisteet oltiin tasattu. Tasainen ottelu oli siis luvassa, kun kaksi putoamista vastaan taistelevaa joukkuetta iski yhteen Riihimäen Urheilupuiston nurmella.

Ottelun ensimmäisen puoliajan käsikirjoitus oli varsin selkeä alusta asti. RiSa vetäytyi alas, piti pakettinsa hyvin kasassa ja puolusti kurinalaisesti. Lahtelaiset kierrättivät palloa alakerrassa mieheltä toiselle yrittäen löytää keinoja tiukan puolustuksen murtamiseen, mutta kerta toisensa jälkeen päätä hakattiin kotijoukkueen ”bussin” kylkeen. Ensimmäinen puoliaika tarjosikin paikalla olleelle yllättävän runsaslukuiselle kotiyleisölle tiukkaa keskialuepainia, suurempien hienouksien ja maalipaikkojen jäädessä vähemmälle.

Toiselle puoliajalle Reipas suoritti muutaman pelaajavaihdon, ja etenkin Semen Kirillovin sisääntulo piristi Lahtelaisten peliä, ja paine alkoi pikkuhiljaa siirtyä Riihimäkeläisten päähän. Enää ei voida sanoa, että ottelun avausmaali tuli yllättävän kaverin toimesta, mutta tapa jolla se syntyi, pisti taas kentänlaidalla peliä seuranneet äimistelemään. Mopo Motturi jatkoi hurjaa maalivirettään, kun noin 20-metristä lähtenyt vasemman jalan laukaus painui maalin alakulmaan. Tämän jälkeen RiSa joutui nostamaan pakkansa ylöspäin, ja kentälle rupesi tulemaan lisää tilaa. Reipas hyödynsi tämän ja siirtyi 0-2 johtoon, kun Teukka Tuomisen loistava keskitys tavoitti Kirillovin takanurkalta, ja tämä näytti jälleen vahvaa pääpeliosaamistaan ja puski pallon voimalla verkkoon. Tämän jälkeen kapealla nipulla pelanneen kotijoukkueen jalka rupesi vähän painamaan, ja Reipas jatkoi vyöryttämistä. Etenkin Saku Suviranta ja Marko Laaksonen aiheuttivat jatkuvasti harmia Riihimäkeläisten puolustukselle, mutta enää ei palloa maaliin asti saatu. RiSalla oli ottelun lopussa myös muutama puolittainen paikka kaventaa vastaiskuista, mutta Akatemian maalissa isännän ottein esiintynyt Heikki Haaraoja veti kerta toisensa jälkeen pisimmän korren. Ottelu päättyi numeroihin 0-2 ja pisteet matkasivat ansaitusti Lahteen

”Kolme pinnaa ja omissa ei soinut kertaakaan. Siinä ne tärkeimmät. Kaiken kaikkiaan hyvä peli ja tekemisen meininki. Tästä jatketaan taas”, linjasi Manageri Suviranta ottelun päätyttyä. Akatemiasta hyvällä pelituulella olivat jo mainittujen lisäksi topparin tontilla vakuuttanut Olli Pajari ja keskikentällä raatanut Niko Joronen.

RiSa – SalReipas Akatemia 0-2 (0-0)

0-1 Motturi

0-2 Kirillov (Tuominen)

Varoitukset:
Julkaistu 17.08.2012

Lisää kommentti

« Takaisin

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 14170    Toteutus: klikkaa.fi