Tiedotusosiot:
Uutisia

Hyvä taistelu venytti pisteputkea


Salpausselän Reipas lähti venyttämään kolmen ottelun mittaista pisteputkeaan, kun se sai kauden viimeisessä kotiottelussa vastaansa Itä-Hakkilan Kilvan vantaalta. Kevätkierroksella Lahtelaisille jäi vierasreissulta luu käteen, kun I-HK oli vahvempi selvin 3-0 lukemin. Akatemialla oli siis hienoinen kasvojen pesun paikka, ja voitolla sillä oli mahdollisuus myös sinetöidä ensi kauden sarjapaikka.

Itse ottelu alkoi molempien osalta vauhdikkaissa merkeissä, ja peliä mentiin hetkittäin jopa tennis-tyyliin päästä toiseen. Kotijoukkue pystyi kuitenkin luomaan vaarallisempia paikkoja, ja avausmaali nähtiin kun Teemu Vuorela laukoi tyylillä puolivolleysta mustapaidat 1-0 johtoon. Vain hetkeä myöhemmin Vantaalaisten puolustukselle sattui virhe, jonka seurauksena numerot muuttuivat 2-0:aan. Palloa kaivettiin vieraiden maalista vielä kolmannen kerran ennen puoliaikaa, kun Mopo Motturi vapautti loistavalla nostolla Marko Laaksosen läpiajoon, jonka päätteeksi hän nosti pallon hallitusti yli vastaan tulleen maalivahdin. Molemmilla joukkueilla oli vielä tämän jälkeen paikkansa tehdä maaleja, mutta enempää osumia ei ensimmäisellä puoliajalla enää nähty.

Toisen puoliajan alussa näytti hetken aikaa siltä, että ottelu on jo ratkennut, ja peli vain ”pelaillaan” suosiolla loppuun. Vantaalaiset kuitenkin saivat kotijoukkueen puolustuksen hienoisella avustuksella kavennusmaalin aikaiseksi, ja ottelu heräsi uudelleen henkiin. ”Sininen aalto” vyöryikin kentällä hetken aikaa pelottavan oloisesti, mutta Lahtelaisten puolustus kesti uhrautuvasti, ja helpottava 4-1 maali syntyi kun Marko Laaksonen tarjoili maukkaan keskityksen, jonka Joni Pessala puski voimalla verkkoon. I-HK ei kuitenkaan lopettanut pelaamista tämänkään jälkeen, vaan jatkoi taistelua. Sen onnistuikin kaventaa ottelu vielä rangaistuspotkusta 4-2:een. Vaikka Vantaalaiset tämänkin jälkeen olivat ottelun lopussa hallitsevampi osapuoli, ei lisämaaleja enää nähty, ja kolme sarjapistettä jäi Lahteen.

”Tänään näkyi selvästi se, että me halusimme tätä voittoa enemmän. Joka jätkä teki töitä hyvällä asenteella, ja nyt onnistuttiin myös viimeistelyssä kiitettävällä prosentilla. Vaikka hetkittäin oltiin vähän hukassa kentällä, niin hurja työmäärä ja asenne korjasi paljon. Me ansaitsimme tänään voittomme ja kiitos siitä kuuluu koko joukkueelle.” linjasi Manageri Suviranta tyytyväisenä ottelun jälkeen.

 
Salpausselän Reipas Akatemia – I-HK 4-2 (3-0)
 
 
17min 1-0 Vuorela (Lahtinen)

21min 2-0Vastustaja oma maali
 
41min 3-0 Laaksonen (Motturi)

57min 3-1 Vastustaja

66min 4-1 Pessala (Laaksonen)

76min 4-2 Vastustaja rp

Varoitukset: Loikkanen, Pessala, Paasonen
Julkaistu 25.09.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 2598.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 14241    Toteutus: klikkaa.fi