Tiedotusosiot:
Uutisia

Talviunilta heräilyä


Vaikka kesä 2013 ja tuleva kausi siintää vasta horisontissa, on Salpausselän Reipas valmistautunut tulevaan ja hionut kuntoaan talven mittaan kahden joukkueen voimin lähinnä futsalin ja lajiharjoittelun merkeissä. ” Kaupungin tarjoamat olosuhteet on tällä hetkellä sitä luokkaa, että mielikuvitustahan tässä on saanut käyttää, jotta mielekkäitä harjoituksia on pystytty vetämään”, tuumaili seuran UTJ Kapa Kallio sählymailan varressa Ahtialan koululla.

Futsalin osalta Salpausselän Reipas on harjoittelun lisäksi osallistunut pitkästä aikaa myös virallisiin otteluihin. ” Ensimmäiset matsit menivät lajin salojen ja sääntöjen opettelussa, kun kellään jätkistä ei ole aiempaa taustaa lajin parissa. Pikku hiljaa touhu on kuitenkin alkanut näyttää futsalilta ja sitä myöten myös pistetili on saatu avattua. Suunta on hyvä ja tämä toimii erittäin hyvänä lisämausteena kesään valmistautumisen osalta” kommentoi joukkueen otteita tiiviisti seurannut Antti Närekorpi.

Varsinaisen lajiharjoittelun osalta aletaan pikku hiljaa heräilemään talviunilta, ja aktivoitumista vauhditetaan pelaamalla tukku treenimatseja. Uusina tuttavuuksina on sovittu ottelut mm. Tamperelaista Nekalan Palloa ja Mikkeliläistä FC 84:ää vastaan. Sen lisäksi pelataan tukku muita matseja, joissa kohdataan ainakin paikallisvastustajia Starsin ja Orimattilan Petojen merkeissä. Vaikka matsit ovat aina hyvän harrastuksen suola, pyritään touhu pitämään edelleen hauskalla ja rennolla pohjalla, eikä kilpailulliset tavoitteet ole vielä tässä vaiheessa kautta tärkeimpänä mielessä. Asetellaan niitä sitten myöhemmin keväällä, kun Regions Cup ja sarjat käynnistyvät. Seuraikoni Burger Haaraoja paaluttikin tässä kohtaa kaiken oleellisen lauseeseen ”Kiva että läskeillekin on oma jalkapalloseura”.

Salpausselän Reippaan tämän hetkisen talvikunnon voit tulla toteamaan esimerkiksi maanantaina 4.2 klo 21.00 Mukkulaan , jossa pelataan treenimatsi Starsia vastaan.
Julkaistu 02.02.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 9215.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 13506    Toteutus: klikkaa.fi