Tiedotusosiot:
Uutisia

Pelikaani pilasi Papan syntymäpäivän


Salpausselän Reippaan ”junnuryhmä” oli taas haasteellisen paikan edessä, kun se matkusti vierasotteluun Rajamäelle Pelikaania vastaan niukalla miehistöllä, eikä matkaan loppujen lopuksi saatu kuin yksi vaihtomies. Ottelusta lähdettiin hakemaan voittoa ja syntymäpäivälahjaa Pappa Ahosmäelle, joka lähestyy kovaa vauhtia ikämiestensarjaa.

Pelin alku näytti jo sen, että poikien asenne oli syvältä, eikä kunnioitusta koko pelin kentällä raataneen Papan päiville löytynyt. Pelikaanit käyttivät ottelussa omia vahvuuksiaan. Puolustuksemme joutui urakoimaan vastustajien pitkien pallojen kanssa ja, kakkospallojen jäädessä haluttoman keskikenttämme ansiosta Pelikaaneille, pääsivät Pelikaanit laukomaan 20:stä pommejaan. Näiltä paikoilta syntyivätkin Pelikaanin 1-0 ja 2-1 maalit, joihin mv Eetu Kuosmanen ei ehtinyt käsiään eteen laittaa. Vaihdoimme Arttu "Zege" Salmisen kentälle 15min pelin jälkeen ja johan alkoi tapahtua. Muutaman laidalta läpiajon jälkeen vastustaja joutui repimään Zegen paidasta ja heidän harmikseen 16:ta sisällä. Zege laittoi pallon varmasti pilkulta sisään ja tasoitti ottelun 1-1:een, tiivisti valmentaja Lepi Leppäkynnäs ensimmäisen puoliajan tapahtumat.

Peli, tai sanotaan, että pallo eteni ilmatilassa edestakaisin kenttää melkein koko ottelun ja pelaajat perässä. Pelikaanien siirryttyä taas johtoon, saimme luotua muutamia tekopaikkoja pelaamalla, mutta vain Joni Pessala onnistui siirtämään pallon verkon perukoille ja tasoittamaan numerot 2-2:een. Saimme vielä luotua painetta Pelikaanin maalille useampaan kertaan, mutta viimeisellä minuutilla purkupallo tavoitti nopean ja suoraviivaisen Pelikaani-kärjen, joka hallitusti pyöräytti prässäävän pakkimme ja tykitti 7:stä metristä kääntölaukauksen etuylänurkkaan ja sinetöi ottelun 3-2 maalillaan, ja samalla voiton kotijoukkue Pelikaanille, summasi Leppäkynnäs toisen puoliskon annin.

Ottelun kultapossut:

*** Ari Ahosmäki

** Arttu Salminen

* Samuel Leppänen

 
Pelikaani – SalReipas/A 3-2 (1-1)

1-0 Vastustaja

1-1 Salminen (rp.)

2-1 Vastustaja

2-2 Pessala, J. (Salminen)

3-2 Vastustaja

Varoitukset: Pajari
Julkaistu 19.05.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 1293.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 14167    Toteutus: klikkaa.fi