Tiedotusosiot:
Uutisia

Kutosen ryhmälle voitto kärkimatsista


Salpausselän Reippaan kutosessa pelaaja ryhmä otti tyylikkään 2-0 voiton Mäntsälän Urheilijoista keskiviikko-iltana Mukkulan tekonurmella. Kapealla ryhmällä liikkeellä ollut vastustaja pisti kuitenkin oranssipaidat tekemään tosissaan töitä ansaitakseen kolme pistettä. Salpausselän Reipas puolestaan oli hieman yllättäenkin saanut jalkeille mukavasti väkeä, kun muun muassa Henri Sakki debytoi oranssipaidoissa ja Rasmus Hämäläinen (kuvassa) palasi pitkän loukkaantumisen jälkeen riveihin.

Ottelu alkoi kutosen tasolle todella vauhdikkaissa merkeissä. Molemmilta joukkueilta löytyi jalkoja, ja hetkittäin vauhti nousikin ottelussa niin suureksi että peli meinasi mennä koheltamiseksi. Pikku hiljaa kotijoukkue kuitenkin malttoi alkaa liikuttaa myös palloa huolella, ja maalipaikkoja alkoi syntyä. Mäntsälän maalissa hyvin torjunut veskari oli jo ehtinyt venyä pariin hyvään torjuntaan, ennen kuin kotijoukkueen maalivahdin Eetu Kuosmasen pitkä avaus tavoitti Santeri Haukan, joka pelasi namupassin Sakille joka puski ottelun avausmaalin. Kotijoukkueella oli vielä ensimmäisellä puoliajalla muutama hyvä paikka lisäosumiin, mutta toista kertaa palloa ei saatu sisään. Mäntsälän puolittaiset vaaratilanteet syntyivät vastaiskuista, mutta ne pari harvaa, jotka ohittivat vakuuttavasti puolustuksessa pelanneen paluumuuttaja Toni ”Suki” Suomelan, jäivät Kuosmasen näppeihin.

Toinen puoliaika noudatti varsin pitkälle ensimmäisen puoliajan käsikirjoitusta. Vauhti ja tempo pysyi kovana, ja SalReipas hallitsi palloa hienokseltaan. Mäntsälä puolusti kurinalaisesti, ja yritti iskeä nopeiden laitalinkkien kautta. Kotijoukkueen kannalta vapauttava 2-0 osuma syntyi, kun Juhis Hämäläinen puski Kimmo Holopaisen keskityksen maaliin. Ottelun loppua kohden tunteet molemmissa leireissä rupesivat lämpenemään kun ottelun tuomari antoi kovien taklausten mennä läpi puolin ja toisin. Pahimmilta ylilyönneiltä kuitenkin onneksi vältyttiin, vaikka aineksia niihinkin oli olemassa. Lisää maaleja ei ottelussa enää nähty, ja kolme sarjapistettä jäi Lahteen.

”Hyvä peli. Vastustaja oli kevätkierroksen tapaan hyvä ja pisti meidät taas ahtaalle. Jaksoivat kapealla nipulla pitää liikettä loppuun asti. Tällaiset pelit näköjään sytyttää myös meidän kavereita ja hyvä niin. Tänään peli pysyi kasassa loppuun asti, eikä mennyt neppailuksi tai kävelyksi. Ilahduttavaa oli nähdä myös uusia ja vanhoja naamoja mukana.” summasi valmentaja Lepi Leppäkynnäs ottelun jälkeen.

 
Possuja olisi voinut tänään jakaa useammallekin kaverille, mutta pitkän pohdinnan jälkeen näin:

*** Santeri Haukka

** Juhis Hämäläinen

* Henri Sakki

 
Salpausselän Reipas/A – Mäntsälän Urheilijat 2-0 (1-0)

1-0 Sakki (Haukka)

2-0 Hämäläinen (Holopainen)

Varoitukset: Pessala, J.
Julkaistu 02.08.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 6550.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 14182    Toteutus: klikkaa.fi