Tiedotusosiot:
Uutisia

Jäps/2 kaatoi jääkylmän suihkun kotijoukkueen niskaan


Salpausselän Reippaan Akatemia ja Jäps/2 pelasivat toistamiseen tällä kaudella maalirikkaan ja tiukan taistelun. Ottelu oli kuin kopio keväisestä, sillä erotuksella että roolit vaihtuivat. Siinä missä Akatemia vei keväällä täyden pistepotin viime hetken maalilla, sai Jäps nyt revanssinsa toistamalla saman tempun.

Salpausselän Reipas sai otteluun jalkeille iskukykyisen ryhmän, mutta pelin alku ei luvannut hyvää. Akatemia oli pahasti unessa ensimmäisen jakson 20-minuuttia ja lahjoitti omista virheistä kaksi osumaa vieraille. 0-2 tilanteessa myös kotijoukkue heräsi pelaamaan ja tauolle siirryttiin 1-2 tilanteessa kun Tomi"Skinu"Skinnari ampui Niko Jorosen antaman kulmapotkun verkon perukoille. Molemmilla joukkueilla oli paikkoja tehdä myös lisämaaleja, mutta maalikehikot ja molempien veskareiden hyvät torjunnat pitivät numerot 1-2:ssa.

Heti toisen jakson alkuminuuteilla Jäps/2 näytti jo naulanneen pelin kun he löivät Akatemian puolustuksen sievoisella avustuksella numeroiksi 1-3. Tämän jälkeen vierailijat löivät kuitenkin peruutusvaihteen päälle ja Salpausselän Reipas pääsi peliin uudelleen mukaan ja sai hallinnan itselleen. Toisen jakson alussa kentälle vaihdettu Semen Kirillov oli todella mainio ja toi oikealle laidalle lisää energiaa ja onnistui myös kaventamaan pelin 2-3:een Tero Tuomisen (kuvassa) maagisesta syötöstä. Salpausselän Reipas löi lisää painetta Jäpsin maalille, ja se tuotti tulosta kun Simo Siivonen lähetti ristipallon vasemmalle Joonas Toloselle. Tolonen otti pallon kylmän rauhallisesti haltuun aivan päätyrajan tuntumassa, harhautti puolustajan ja laukoi tolpan kautta pelin tasoihin 3-3:een. Tämän jälkeen molemmat joukkueet hakivat vimmatusti voittomaalia ja tilanteita syntyi molempiin päihin; Kirillov oli osua hetkeä myöhemmin toistamiseen, ja toisessa päässä Jäps-hyökkääjä sai jo Eetu Kuosmasen kierrettyä, mutta Niko Joronen ehti pelastamaan varmalta haiskahtaneen maalin. Pelikello näytti 93 minuuttia ja kaikki odottivat päätösvihellystä, mutta sitä ennen iski vielä kerran vierasjoukkue, ja kaatoi näin ollen todellisen kylmän suihkun kotijoukkueen niskaan ja voitti kamppailun 3-4.

”Kolmas kerta tällä kaudella kun kaveri meni lisäajalla ohi. Sylettää, koska kaikki saumat voittoonkin oli. Alussa nukuttiin ja kaveri rokotti. Ne sai pari helppoa maalia ja jouduttiin tekemään pirusti duunia, että päästiin tasoihin. Ilme oli kuitenkin taisteleva ja hetkittäin kun maltettiin pelata, niin peli näytti ihan hyvältä. Vasen puolustaja Tero Rantala oli todella hyvin esillä tappiosta huolimatta, sillä hän voitti paljon kaksinkamppailuita ottelun aikana. Ja Niko Joroselle pitää jälleen kerran nostaa hattua raatamisesta, vaikkei mies omaan peliinsä tyytyväinen ollutkaan. Lisäksi Semen Kirillov ja Joonas Tolonen olivat todella mainioita ja toivat lisää virtaa kentälle.” tuumaili Kapa Kallio ottelun jälkeen.


Salpausselän Reipas ei ehdi kauaa murehtia tappiota sillä seuraavan kerran joukkue on tulessa jo Maanantaina 5.8 kun joukkue matkustaa Nurmijärveläisen NJS:n vieraaksi. Kevätkierroksella NJS kävi hakemassa Lahdesta voiton lukemin 0-2.

- UTJ -

 
Ottelun kultapossuja pähkäiltiin seuran toimistolla pitkään:

*** Semen Kirillov

** Tomi Skinnari

* Joonas Tolonen

 
Salpausselän Reipas Akatemia – Jäps/2 3-4 (1-2)

0-1 Vastustaja

0-2 Vastustaja

1-2 Skinnari (Joronen)

1-3 Vastustaja

2-3 Kirillov (Tuominen)

3-3 Tolonen (Siivonen)

3-4 Vastustaja

Varoitukset: Nieminen, Leppänen
Julkaistu 02.08.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 1161.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 13546    Toteutus: klikkaa.fi