Tiedotusosiot:
Uutisia

Sarjakärjelle kunnon kyytiä


Salpausselän Reippaan kutosen ryhmä saapui maanantai-iltana Järvenpäähän Noula/Huivan vieraaksi. Vieraat tulivat hymyssä suin ja peli-intoa täynnä otteluun, vaikka ryhmässä oli monta pelaajaa, ketkä palasivat kesätauolta suoraan peliin. Hymy vaihtui kuitenkin lievään manailuun, kun kotijoukkueella ei ollut varaa järjestää vierailijoille pukukoppia. Yleensä vastustajaa kunnioittava vierasjoukkue joutui jo ennen peliä kentänlaidalta vilauttelemaan paljasta perää vastapuolella olevalle kotijoukkueen poppoolle, kun vaihtoivat metsänreunassa peliasut päälle. Peliin valmistautuminen menikin vieraspaitojen osalta lähinnä vitsailuksi.

Pelin alku näytti mitä on tulossa. Noula/Huivan 3.divarin pelaajat jäivätkin suoraan treeneistä pelaamaan ja kotijoukkueen torpedon lailla liikkuva kärki (Aleksi Riukka) pyyhkäisi pallon kanssa ohi puujaloilla seisseiden oranssipaitojen toppareiden, eikä antanut vieraiden mv Eetu Kuosmaselle torjuntamahdollisuuksia. Peli oli 2-0 jo ennen kuin se ehti kunnolla edes alkaa.

Vartin pelin jälkeen alkoi tasainen vääntö, mutta tuomarin linjakkuus osoitti, ettei vierasjoukkueelle illan pelistä paljoa anneta. Pelissä ei puhtaita kaksinkamppailuja paljon nähty, yksi ainoa kunnon kylki kylkeen tilanne, missä SSR:n Samuel Leppänen ja kotijoukkueen oikean laidalla pelannut voimapesä otti puhtaasti mittaa toisistaan, vierasjoukkue sai pallon, joten pilli suuhun ja vapari kotijoukkueelle.

SSR:llakin oli omat paikkansa, mutta Joonas Jaatisen ja Santeri Haukan yritykset pysähtyivät kotijoukkueen mv:n näyttäviin jalkatorjuntoihin. Tauolle mentiin 2-0 lukemissa.

Toiselle puoliskolle SSR teki puolustukseen muutoksia, mutta sekään ei tällä kertaa auttanut. Peliä ei ratkaissut tuomari, vaikka omalla toiminnallaan sai vierasjoukkueen ihmettelemään jättämällä ensimmäiset rikkeet ja jälkipelit viheltämättä. Vierasjoukkue yhtyi valitettavasti tähän peliin, mutta saivatkin katsella erivärisiä kortteja. Pelin ratkaisija oli sama mies (Riukka), joka yltyi taas pyörimään hurrikaanin lailla ja iski kolme lisämaalia loistavilla viimeistelyillä. Noula/Huiva murskasi sarjakärjen 5-0.

"Viimeinen silaus valmistautumisesta jäi tekemättä. Olemme tottuneet, että pelit alkaa kopista ja keskitytään tulevaan. Pelin alkuhan lähti aivan seisoskellen, ja silloin kun pallo saatiin, niin ensimmäisen 10 min aikana ei saatu yhtään viiden metrin ylittävää syöttöä omille. Ainoa kenelle pelistä voi nostaa hattua, on kotijoukkueen tuulennopea kärki, joka teki ottelun maalit ja ratkaisi pelin. Ei ollut tänä iltana meillä jakoa pistelle, joten selittelyjä on turha ladella. Vähän harmittaa tällainen tuomaritoiminta, kun ei puututa selkeisiin rikkeihin. Tällä tasolla pelit menevät usein vaarallisiksi, kun ei ole mitään rotia vihellyksissä. En tiedä ketkä vastustajilla oli 3. divarin miehiä, mutta ei se ainakaan käytöksessä näkynyt. Respecti puuttui kokonaan. Jotenkin on tottunut siihen, että ylhäältä tulevat vahvistukset omalla tekemisellään ja käytöksellään näyttävät esimerkkiä muille, mutta tänään ei sellaista ollut havaittavissa. No, se siitä. Onnittelut kotijoukkueelle voitosta ja toivottavasti pelaajamme ottivat opiksi jotain valmistautumisesta peliin." Kommentoi Salpausselän Reippaan valmentaja Lepi Leppäkynnäs pelin jälkeen.

Possuja ei tästä ottelusta jaeta, koska on vain lampaita tarjolla.

Noula/Huiva – Salpausselän Reipas/A 5-0 (2-0)

1-0 Vastustaja

2-0 Vastustaja

3-0 Vastustaja

4-0 Vastustaja

5-0 Vastustaja

Varoitukset: Pajari (kel+pun), Leppänen
Julkaistu 12.08.2013

Kommentit:
oikeen laidan voimanpesä ;) 28.03.2020
Hyvä rapo! "Edarista" oli 3 kenttäpelaajaa, joista yksi maalissa, eikä Riukka tehny ku 4 (kaveri alko leijuu). Pahoittelut koppisekoilusta, mutta
tää on kuutosta. Ens kaudella puitteet teillä varmasti paremmat! Zemppiä viitoseen!

P.S Pallo jäi semipuhtaassa pallontavoittelutilanteessa mulle ;)


Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 8314.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 13492    Toteutus: klikkaa.fi