Tiedotusosiot:
Uutisia

Akatemia ei onnistunut yllättämään Valkoista balettia toistamiseen


Salpausselän Reippaan Akatemia haki kevätkierroksella kapealla nipulla taisteluvoiton vierasottelusta Fc Vantaata vastaan, ja sarjapaikastaan tiukkaa kamppailua käyvän kotijoukkueen toiveissa oli kasvattaa pistepottia myös tällä kertaa. Vierasjoukkue puolestaan hamusi hyvitystä keväästä, ja tarvitsi pisteitä pysyäkseen nousutaistelussa mukana.

Ottelun alku oli suhteellisen tasaväkistä kamppailua, jota vierasjoukkue hienokseltaan hallitsi. Baletti siirtyikin ottelussa 0-1 johtoon nopean hyökkäyksen päätteeksi, kun peliä oli pelattu vajaat kymmenen minuuttia. Tämän jälkeen ottelu aaltoili päästä toiseen; Vantaalaiset saivat nopeilla hyökkäyksillä rakenneltua parempia maalipaikkoja, mutta myös Akatemia pääsi yrittämään tasoitusta erikoistilanteista ja kertaalleen läpiajosta. Kotijoukkueen maalia vartioineen Eetu Kuosmasen hyvät torjunnat, ja viimeistelyn tehottomuus toisessa päässä takasivat kuitenkin sen, että tauolle mentiin vierasjoukkueen 0-1 johdossa.

Toisella puoliajalla peliä jatkettiin pitkälti saman käsikirjoituksen mukaan. Märkä Kisapuiston tekonurmi ei alustana tarjonnut suuria mahdollisuuksia hienouksiin, ja keskialueella nähtiin tiukkaa taistelua ja hyökkäyksiin lähdettiin nopeilla palloilla. Puoliaikaa pelattiin pitkään tasaisissa merkeissä, vaikka molempiin päihin pari puolittaista paikkaa syntyikin. Ottelua oli pelattu noin 85 minuuttia, kun vierailijat siirtyivät Akatemian puolustuksen virheen jälkeen 0-2 johtoon. Ottelu oli käytännössä taputeltu, ja jäljellä olevat minuutit pelattiin käytännössä yhtä maalia kotijoukkueen päässä. Vantaa onnistui maalinteossa vielä kertaalleen, ja pisteet lähti vierailijoiden matkaan numeroin 0-3.

”No eihän tähän nyt tyytyväinen voi olla. Tällaisissa peleissä noi puolittaisetkin paikat pitäisi pystyä käyttämään. Saatiin ihan ok tilanteita rakenneltua, mutta vastustajan veskarille ei tänään tainnut tulla yhtään kunnon torjuntaa. Taisteluilme oli pääosin kohdillaan, mutta Vantaa oli loppujen lopuksi parempi joukkue ja ansaitsi voittonsa. Nyt pitää vaan keksiä seuraavaan matsiin uusia juonia, millä saadaan hyökkäyspäähän lisää tehoja. Taistelu sarjapaikasta jatkuu…” summasi Akatemian peliä pyörittänyt Manageri Mike Suviranta.
 
 
Ottelun kultapossut:

*** Teemu Vuorela (kuvassa)

** Eetu Kuosmanen

* Simo Siivonen

 
Salpausselän Reipas Akatemia – Fc Vantaa 0-3 (0-1)

0-1 Vastustaja

0-2 Vastustaja

0-3 Vastustaja

Varoitukset: Leppänen
Julkaistu 17.08.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 5519.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 13515    Toteutus: klikkaa.fi