Tiedotusosiot:
Uutisia

Maalinteko tuotti tuskaa


Salpausselän Reippaan Akatemia jatkoi kipeästi tarvitsemiensa pisteiden metsästystä, kun se sai vastaansa Jokelan Kisan Jalkarannan nurmelle. Joukkueet ovat kohdanneet muutaman viime vuoden aikana useasti sarjassa, ja vaikka ottelut ovat olleet suhteellisen tasaväkisiä, on Joki lähes järjestäen poistunut niistä voittajana. Niin kävi myös tällä kertaa.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaväkistä kamppailua, jota kumpikaan ei selkeästi vienyt nimiinsä. Ehkä hieman yllättäenkin kotijoukkue sai kuitenkin rakenneltua parempia maalintekotilanteita, mutta viimeistely jätti paljon toivomisen varaa. Palloa ei saatu maaliin kahdesta läpiajosta, parista vitosen tuntumasta tulleesta vetopaikasta, eikä edes vierasjoukkueen mielestä heppoisin perustein tuomitusta rangaistuspotkusta. Joki puolestaan onnistui maalinteossa kertaalleen, kun flipperipallon päätteeksi 16-rajan tuntumasta lähtenyt laukaus ohitti hyvin maalissa torjuneen Eetu Kuosmasen, ja tauolle mentiin vierasjohdossa 0-1.

Toiselle puoliajalle tultaessa kotijoukkue sai ottelusta hienoisen hallinnan, ja paine siirtyi vierailijoiden päätyyn. Tilanteita, ja puolittaisia sellaisia syntyi tasaisin väliajoin, mutta maaliviivaa ja kehikkoa lähemmäs palloa ei saatu. Ottelun loppua kohden Akatemia nosti puolustuksesta toisen topparin ylös, jolloin Joki pääsi parista hyvästä vastahyökkäyksestä yrittämään ottelun naulausta, mutta toiseen kertaan ei vierailijat Kuosmasta onnistuneet yllättämään. Hyvistä tilanteista huolimatta ottelussa ei siis lisämaaleja nähty, ja jälleen kerran Joki poistui ottelusta täysi pistepotti taskussaan.

”Maali jäi tekemättä. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli hyvää peliä ja ehjä kokonaisuus, ja toisellakin pystyttiin vielä rakentelemaan ihan hyviä tilanteita. Pettymyshän tämä tulos on, koska suhteellisen hyvän esityksen jälkeen jäi luu käteen…” mietti Akatemian valmentaja Lepi Leppäkynnäs ottelun jälkeen.

 
Ottelun kultapossut:

*** Simo Siivonen

** Eetu Kuosmanen

* Tomi Skinnari

 
Salpausselän Reipas Akatemia – Jokelan Kisa    0-1 (0-0)
 
0-1  Vastustaja
 
Varoitukset: Rantala

Julkaistu 31.08.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 5467.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 365    Toteutus: klikkaa.fi