Tiedotusosiot:
Uutisia

Terävä alku ja loppu toi pinnat Järvelässä


Salpausselän Reippaan ”Lepin Ipanat” aloitti vierasottelun Järvelän Jäppärää vastaan räväkästi, kun Petri Pessala  iski joukkueen bussikuskin antaman vapaapotkun verkkoon vajaan minuutin pelin jälkeen. Nopean avausmaalin jälkeen peli jatkui aaltoilevana päästä toiseen, Salpausselän Reippaan ollessa hienokseltaan kuskin paikalla. Vierailijat saivatkin rakenneltua puoliajan aikana parempia maalitilanteita, mutta viime otteluiden teemaksi nousseet tehoton viimeistely ja tarkka puolustaminen jatkui myös tällä kertaa, ja tauolle mentiin numeroissa 0-1. Ottelun ensimmäisellä puoliajalla kirjoitettiin myös yksi uusi tarina lisää suomalaiseen jalkapallohistoriaan, kun Salpausselän Reippaan Mika Motturi sai puuttuvan kutos-divari ottelun tililleen. Komea ura pitää nyt sisällään kaikki sarjatasot aina maajoukkueesta kutoseen (ja kortteli-liigaan). Tästä saavutuksesta lisää myöhemmin syksyllä.

 
Toisella jaksolla Salpausselän Reipas sai pallon pari kertaa maalin kehikoihin, ja hyvin ottelussa torjunut Jäppärä-vahti piti osaltaan huolen siitä, että 0-1 numerot pysyivät taululla. 57 minuutin kohdalla Jäppärä onnistuikin kotiyleisön riemuksi tasoittamaan ottelun vapaapotkun jälkitilanteesta. Peli oli jo loppumaisillaan, ja sarjapisteet menossa jakoon, kun Salpausselän Reipas onnistui vielä ottelun viimeisestä tilanteesta survomaan pallon maaliin; bussikuski jatkoi pääpallon valmentaja ”Lepi Leppäkynnäkselle”, joka puski ottelun voittomaalin.

”Vähän erikoinen peli. Tehtiin maalit ensimmäisestä ja viimeisestä hyökkäyksestä, ja kaverin maalikin tuli kummallisesti. Nyt ei oikein enempää pysty tässä kohtaa sanomaan… ” jutusteli viimeisessä rytäkässä kengän naamaansa saanut Leppäkynnäs ottelun jälkeen seuran toimistolla.
 
Kallion kultapossut:

*** Petri Pessala

**Mike Suviranta

* Lepi Leppäkynnäs
Jäppärä – Salpausselän Reipas/A  1-2 (0-1)

0-1 Pessala, P. (Suviranta)

1-1 Vastustaja

1-2 Leppäkynnäs (Suviranta)

 
Varoitukset: Talja, Lamminen


Julkaistu 06.09.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 8335.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 402    Toteutus: klikkaa.fi