Tiedotusosiot:
Uutisia

Tärkeät pisteet Tikkurilasta


Maalinteko-ongelmien kanssa viime peleissä tuskaillut Salpausselän Reippaan Akatemia haki sarjassa säilymisen kannalta todella tärkeät kolme pistettä vierasottelusta Vantaalta, kun kevätkierroksella Lahesta täyden pistepotin vienyt Fc Pathoven kaatui hyvän esityksen päätteeksi.

Ottelun alku näytti jo tuskallisella tavalla siltä, että viime otteluiden kuvioita jatketaan myös tällä kertaa. Akatemia pelasi joukkueena hyvää peliä ja pystyi rakentelemaan maalipaikkoja, mutta kerta toisensa jälkeen viimeistely-yritykset päätyivät muualle kuin kotijoukkueen maaliin. Yli 200 minuutin kuiva putki päättyi kuitenkin viimein, kun Tase Nieminen karkasi Marko Laaksosen syötöstä läpi Vantaalaisten puolustuksen ja iski vierailijat 0-1 taukojohtoon.

Toisella puoliajalla Akatemia jatkoi pirteää peliä ollen kuskin paikalla läpi puoliajan. Ottelun kannalta vapauttava 0-2 maali oli toistamiseen Niemisen käsialaa, Semen Kirillovin toimiessa tarjoilijana. Viimeisen niitin ottelulle ampui pilkulta kapteeni Teukka Tuominen, joka pitkän odottamisen jälkeen siirtyi vetovuoroon. Ottelu päättyi numeroihin 0-3, ja tärkeät sarjapisteet Lahteen.

”Hyvä peli. Oikeastaan tällainen ilme on ollut nyt päällä jo jonkin aikaa ja hyvä niin. Tänään saatiin viimein jokunen maalikin tehtyä, vaikka pirunmoinen määrä piti taas tilanteita tuhlaillakin. Missään vaiheessa peliä ei kuitenkaan ollut minkäänlaista hätää, joten tyytyväinen voi olla kolmeen pisteeseen.” mietiskeli Salpausselän Reippaan peluuttamisesta vastannut Heikki Haaraoja matsin jälkeen.

Kallion kultapossut:

*** Tase Nieminen

** Teukka Tuominen

* Jarkko Loikkanen

 
Fc Pathoven – Salpausselän Reipas Akatemia0-3(0-1)

0-1Nieminen (Laaksonen)

0-2Nieminen (Kirillov)

0-3Tuominen (rp.)

Varoitukset: Rantala, Hämäläinen


Julkaistu 17.09.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 8525.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 360    Toteutus: klikkaa.fi