Tiedotusosiot:
Uutisia

Pisteet tasattiin Kisapuistossa


Pirteitä otteita syyskierroksella esittänyt Salpausselän Reippaan Akatemia haki kotiottelussaan hyvitystä kevätkierroksen ehkä katkerimmalle tappiolle Tikkurilan palloseuraa vastaan. Keväällä tasainen ja tapahtumarikas ottelu päättyi Vantaalaisten maalin voittoon 90+4 minuutilla. Tähän otteluun lähdettäessä kotijoukkueella oli voitolla mahdollisuus varmistaa sarjapaikka, vierailijoiden pelatessa ilman panosta.

Salpausselän Reipas sai otteluun loistavan startin, kun Tomi Skinnari (kuvassa) vei Tase Niemisen syötöstä isännät johtoon vain parin minuutin pelin jälkeen. Maalin jälkeen kotijoukkue jatkoi tahtipuikon heiluttamista kentällä, vaikka senkin peliä leimasi syöttöpelin huolimattomuus ja turha kiire. Tips tuli kuitenkin peliin mukaan hieman onnekkaasti, kun harmittoman näköinen laukaus muutti suuntaa Akatemian puolustajasta, ja jätti kotijoukkueen maalia vartioineen Heikki Haaraojan vaille torjuntamahdollisuuksia. Tasoitusmaalin jälkeen ote siirtyi vierailijoille, mutta enempää maaleja ei ensimmäisellä puoliajalla nähty ja tauolle mentiin numeroissa 1-1.

Kotijoukkueen ajatukset jäivät puoliajalla pukukoppiin, kun Tips jatkoi toisen puoliajan alussa hyvää otettaan ja latoi pikatahtiin taululle 1-3 numerot. Tässä kohtaa vierailijat ilmeisesti kuvittelivat pelin olleen ohi ja ote pelistä siirtyi takaisin oranssipaidoille. Akatemian kavennusmaali oli saman kaksikon käsialaa kuin ensimmäinen; Skinnari viimeisteli Niemisen tarjoilusta. Tämän jälkeen Teemu Vuorela sai pitkään selässä roikkuneen apinan pudotettua, kun komea kaukolaukaus painui maalin yläkulmaan yllättäen Tips-vahdin, ja numerot ottelussa muuttuivat 3-3:een. Akatemia oli vielä lisäajalla kuitata keväisen tappion, mutta parista hyvästä tilanteesta huolimatta lisämaaleja ei enää nähty ja näin sarjapisteet jaettiin.

”Ihan täysin ei voi olla tyytyväinen tasuriin, koska voittoakin tarjottiin. Ottelu oli aikalailla toisinto keväisestä, jossa molemmilla oli hyvät ja huonot hetkensä. Kokonaisuutena ilme oli kuitenkin taas kohdillaan, joten uskon vahvasti että sarjapaikka saa sinettinsä seuraavassa ottelussa…” jutteli Heikki Haaraoja ottelun jälkeen seuran toimistolla.

 
Kallion kultapossut

*** Tomi Skinnari

** Sami Nieminen

* Teemu Vuorela

 
Salpausselän Reipas  Akatemia – Tips   3-3 (1-1)

1-0 Skinnari (Nieminen)

1-1 Vastustaja

1-2 Vastusja

1-3 vastustaja

2-3 Skinnari (Nieminen)

3-3 Vuorela

Varoitukset: Haukka


Julkaistu 23.09.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 3323.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 368    Toteutus: klikkaa.fi