Tiedotusosiot:
Uutisia

Akatemia jatkoi pirteästi


Salpausselän Reippaan Akatemian hyvä syysvire sai jatkoa vierasottelussa Koivukylän Palloseuraa vastaan. Vierailijat pääsivät lähtemään otteluun käytännössä ilman panosta sarjapaikan varmistuttua jo aiemmin viikolla muiden otteluiden mennessä sopivasti ristiin. Kotijoukkue puolestaan tarvitsi kipeästi pisteitä säilyttääkseen sarjapaikkansa.

Vaikka Akatemia ei enää joutunutkaan pelaamaan ottelussa veitsi kurkulla (ja se näkyi vauhdissa ja asenteessa), oli se selkeästi kuskin paikalla ensimmäisen puoliajan. Hyviä tilanteita syntyi Koipsin maalille tasaiseen tahtiin, mutta ensimmäisen puoliajan aikana palloa ei maaliin asti saatu, ja tauolle mentiin numeroissa 0-0.

Toisella puoliajalla oranssipaidat onnistuivat viimein saamaan pallon maaliin asti, kun kapteeni Teukka Tuominen siirsi omasta rangaistuspotkustaan tulleen paluupallon maaliin. Hetkeä myöhemmin syyskierroksen loppuun loukkaantumisesta toipunut Mopo Motturi laukoi Joonas Tolosen syötöstä numerot 0-2:een. Tomi Skinnari osui vielä kahteen kertaan ennen päätösvihellystä Sami Niemisen ja Petri Pessalan toimiessa syöttäjinä. Koips onnistui vielä aivan ottelun lopussa saamaan pallon Akatemian maaliin ja ottelu päättyi numeroihin 1-4.

”No oikeastaan juuri sellainen ottelu mitä etukäteen kuvittelin. Näki että pitkän puristuksen jälkeen sarjapaikan varmistuttua oli jo paras latinki poissa, mutta syksyn yleinen tekeminen on ollut muuten sen verran hyvällä tasolla, että se riitti tänään selkeästi voittoon.” tuumaili valmentaja Lepi Leppäkynnäs ottelun jälkeen.

 
 
Kallion Kultapossut:

*** Jarkko Loikkanen

** Mika Motturi

* Tomi Skinnari

 
 
 
Koips – Salpausselän Reipas Akatemia 1-4  (0-0)

1-0Tuominen

2-0 Motturi (Tolonen)

3-0 Skinnari (Nieminen)

4-0 Skinnari (Pessala, P.)

1-4 Vastustaja

 
Varoitukset: Loikkanen

Julkaistu 30.09.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 4941.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 380    Toteutus: klikkaa.fi