Tiedotusosiot:
Uutisia

Akatemia päätti kautensa voittoon


Hyvän syksyn, ja sen myötä sarjapaikan ensi kaudellekin neloseen itselleen pelannut Salpausselän Reippaan Akatemia päätti kautensa Kisapuistossa selkeään voittoon Hyvinkään Palloseuran kakkosjoukkueesta.

Vaikka ottelun loppunumerot olivatkin suhteellisen selkeät, ja voittajasta ei ollut epäselvyyttä, ei kauden viimeinen ottelu enää jaksanut suuremmin sytyttää kumpaakaan joukkuetta. Kapealla ja nuorehkolla nipulla liikkeellä ollut Hyps jaksoi taistella mukana ensimmäiset 20 minuuttia, kunnes Akatemian kärjessä hurrikaanin lailla pyörinyt Heikki Haaraoja väläytti nopeuttaan ja karkasi Hypsin puolustukselta vieden kotijoukkueen 1-0 johtoon. Tämä riitti tässä kohtaa Haaraojalle ja mies siirtyi kentältä pois keskittymään saunan lämmitykseen. Akatemia osui vielä toistamiseen ennen taukoa, kun ensimmäiseen maalin hyvän esityön tehnyt Santeri Haukka vapautti Joonas Tolosen maalin tekoon.

Toisella puoliajalla Hypsiltä loppui virta ja pelihuumori, ja Akatemia meni menojaan takoen tauluun 5-0 numerot. Maaleista vastasivat Semen Kirillov ja kahdesti osunut Tomi Skinnari.

”No se oli tällainen peli. Kauden viimeinen matsi ilman panosta, ja aika monella kaverilla taisi olla jo ajatukset saunan lauteilla. Kuitenkin selkeä voitto ja tavoitteeksi asetettu viime kauden pistemäärän rikkominen toteutui, joten siitä hatunnosto koko joukkueelle. Nyt pidetään pieni breikki ja ruvetaan valmistautumaan tulevaan kauteen” tuumasi valmentaja Lepi Leppäkynnäs matsin jälkeen.

 
Kallion kultapossut:
 
*** Tomi Skinnari

** Heikki Haaraoja

* Jarkko LoikkanenSalpausselän Reipas Akatemia – Hyps/2 5-0  (2-0)

1-0Haaraoja (Haukka)

2-0Tolonen (Haukka)

3-0Kirillov (Motturi)

4-0Skinnari (Asikainen)

5-0Skinnari (Tuominen)

Varoitukset:

SALPAUSSELÄN REIPAS KIITTÄÄ TÄSSÄ KOHTAA KAIKKIA YHTEISTYÖKUMPPANEITAAN, KANNATTAJIAAN, PELAAJIAAN JA TAUSTAHENKILÖITÄÄN. TOIVOTAMME KAIKKI TERVETULLEIKSI MUKAAN TOIMINTAAN MYÖS KAUDELLE 2014!


Julkaistu 07.10.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 3919.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 385    Toteutus: klikkaa.fi