Tiedotusosiot:
Uutisia

Treenpelit käyntiin


Vaikka vuosilukumittari ei ole vielä heilahtanut edes tulevan kauden puolelle, pelasi Salpausselän Reipas ensimmäisen harjoitusottelunsa Mukkulan tekonurmella Fc Reippaan A-junnuja vastaan. Vaikka treeniaktiivisuus on Salpausselän Reippaan osalta ollut vuoden aikaan nähden yllättävänkin positiivisella tasolla, ei lauantaiaamun treenimatsiin saatu paikalle kuin nipin napin joukkueen verran pelaajia.

Varsinainen ottelu päättyi SalReippaan 5-2 voittoon. Oransseissa paidoissa pelanneen ”Setien” maaleista vastasivat viikonloppulomilta mukaan ehtinyt Arttu Salminen (kuvassa) kolmesti, ja puolustuslinjasta keskikentälle nostettu Teukka Tuominen kahdesti.

”Ajankohtaan nähden ihan hyvä peli. Maltettiin pelata fiksusti, eikä lähdetty juoksemaan kilpaa junnujen kanssa. Siinä leikissä ei oltaisi tänään pärjätty. Lopussa näki, että jalka alkoi aika monella painaa, ja kaveri pääsi ”turhaan” kaunistelemaan numeroita. Vaikka otteet kentällä olikin hyviä, niin kyllähän tämä vähän kysymysmerkkejä jätti ilmaan aktiivisuuden osalta… Vuoden vaihteen jälkeen harjoituksissa jatkuu avoimet ovet, ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan treeneihin ”, tuumaili valmentaja Lepi Leppäkynnäs ottelun jälkeen.


Fc Reipas A – Salpausselän Reipas 2-5 (0-3)

0-1 Salminen

0-2 Salminen

0-3 Tuominen

0-4 Salminen

0-5 Tuominen

1-5 Vastustaja

2-5 Vastustaja  


Julkaistu 16.12.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 9790.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 396    Toteutus: klikkaa.fi