Tiedotusosiot:
Uutisia

Viimeistelymatseista tappio ja voitto


Salpausselän Reipas pelasi viimeiset harjoitusottelunsa ennen kauden alkua vieraskentillä Kouvolassa ja Mikkelissä. Molemmissa otteluissa kapealla nipulla molemmissa otteluissa pelanneet oranssipaidat taipuivat Kouvolan Susien farmijoukkueelle lukemin 2-1, ja aiheuttivat Mikkelissä FC-84:lle sen seurahistorian ensimmäisen tappion lukemin 3-6.

”Kouvolan peliin jouduttiin lähtemään ilman yhtään varsinaista hyökkääjää, ja se näkyi viimeistelyssä. Vastustaja oli ensimmäisen puoliajan hieman niskan päällä, ja rokotti alussa kahdella nopealla maalilla. Päästiin kuitenkin Leka Loikkasen viimeistelemällä maalilla hyvin matsiin mukaan ja toisella puoliajalla pystyttiin rakentelemaan peliä hetkittäin ihan näyttävästikin, vaikka maaliin asti palloa ei saatu. Tärkeintä tässä nyt oli se, että saatiin useammallekin kaverille ensimmäiset peliminuutit tälle kaudelle” jutteli valmentaja Lepi Leppäkynnäs ottelun jälkeen.

”Mikkeliin lähtö ei etukäteen näyttänyt yhtään sen paremmalta kuin Kouvolan reissukaan, sillä ottelupäivän aamuna oltiin vielä liikenteessä ilman yhtään vaihtomiestä. Onneksi saatiin päivän aikana kuitenkin haalittua matkaan pari kaveria lisää, joista Santeri Haukka ja Cami Braz pelasivat varsin vakuuttavasti. Haukka nähdään näillä näkymin varmasti mukana myös sarjapeleissä, ja toivon mukaan Camikin löytää aikaa matseille. Itse ottelu oli Kouvolan peliin verrattuna hidas-tempoisempi, jossa molemmat piti palloa vuorotahtiin ja rakentelivat rauhassa hyökkäyksiään. Me jaksoimme puolustaa kurinalaisemmin, ja nyt kun kärkipelaajiakin oli mukana, niin saatiin tulostakin aikaiseksi.” summasi Leppäkynnäs. Hyvähenkisen ja maalirikkaan ottelun päätteeksi FC-84:n tukijat palkitsivat molempien joukkueen parhaat pelaajat. Salpausselän Reippaan parhaana palkittiin ottelussa kolme maalia viimeistellyt Tase Nieminen.

Salpausselän Reipas pelaa seuraavan kerran sarja-avauksessa Kisapuistossa:

Lahen Pojat – Salpausselän Reipas/Akatemia 24.4. klo 21.00


Julkaistu 15.04.2014

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 8187.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 388    Toteutus: klikkaa.fi