Tiedotusosiot:
Uutisia

Vahva alku riitti voittoon


SalpausselänReippaan Akatemia ja Järvenpään palloseuran kakkosjoukkue pelasivat viime kaudella kaksi maalirikasta ja tasaväkistä kamppailua, joissa molemmat onnistuivat voittamaan vierasottelunsa lisäajalla syntyneellä osumalla. Molemmat joukkueet olivat myös voittaneet kauden 2014 avausottelunsa, joten etukäteen ajateltuna Kisapuistossa piti olla luvassa vauhdikas ja tiukka kamppailu sarjapisteistä. Tällä kertaa kävi kuitenkin toisin, kun ottelun tempo ei noussut viimekautisten kamppailujen tasolle, eikä voittajastakaan ollut ensimmäisen vartin jälkeen suurta epäselvyyttä.

Vierasjoukkue sai otteluun salama-alun, kun kolmen minuutin pelin jälkeen Jäps-hyökkääjän unelmalaukaus painui vastustamattomasti Salpausselän Reippaan maaliin. Seuraavan kymmenen minuutin aikana kentällä nähtiin Oranssi ilotulitus, kun kotijoukkue latoi pikatahtiin kolme maalia; ensin Tase Nieminen hyödynsi vierailijoiden puolustuksen kömmähdyksen, hetkeä myöhemmin Santeri Haukka laukoi kotijoukkueen johtoon Niemisen syötöstä ja tovi tämän jälkeen Mikko Lietjärvi viimeisteli Niemisen toimiessa jälleen syöttäjänä. Sen jälkeen ottelun tempo laski selkeästi ja maalitilanteet vähenivät. Kotijoukkue oli hallitsevampi osapuoli ja piti palloa, joskin senkin pelaamista leimasi lievä huolimattomuus ja hetkittäinen verkkaisuus. Enempää osumia ei enää ensimmäisellä puoliskolla nähty ja tauolle mentiin 3-1 numeroissa.

Toinen puoliaika jatkui samoissa sävelissä johon ensimmäinen jäi. Akatemia kontrolloi pallollista pelaamista selkeämmin ja sai rakenneltua puolittaisia tilanteita tasaiseen tahtiin. Ottelu ratkesi viimeistään, kun Lietjärvi osui toistamiseen Haukan tarjoilusta noin 60 minuutin kohdalla. Kotijoukkue sai vielä lopussa rakenneltua muutaman maalipaikan, mutta 4-1 numerot säilyivät taululla loppuun asti.

Salpausselän Reippaan valmentaja Lepi Leppäkynnäs ei selkeästä voitosta huolimatta ollut täysin tyytyväinen joukkueensa esitykseen; ”Varttitunti pelattiin, ja sitten touhu lässähti. Kentällä oli hämmästyttävän paljon tilaa ja monesti hyökkäyspeli meni pallon kuskaamiseksi. Tänään saatiin jauhaa pallon kanssa, eikä kaverilla tainnut olla yhtään selkeää maalipaikkaa, mutta silti olisin toivonut omaan peliin kierroksia ja vauhtia lisää. Voisi sanoa että tehtiin töitä juuri sen verran mitä piti, ei kyllä yhtään ylimääräistä. No, kolme pistettä ja voitto on tietysti pääasia. Jatketaan treenausta ja kokeillaan josko saataisiin torstain matsiin vähän lisää liikettä ja terävyyttä.”

 
 
Ottelun kultapossut:

*** Santeri Haukka

** Jarkko Loikkanen (kuvassa)

* Mikko Lietjärvi


Salpausselän Reipas Akatemia – Jäps/2 4-1 (3-1)

0-1 Vastustaja

1-1 Nieminen

2-1 Haukka (Nieminen)

3-1 Lietjärvi (Nieminen)

4-1 Lietjärvi (Haukka)

Varoitukset:


Julkaistu 05.05.2014

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 7548.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 401    Toteutus: klikkaa.fi