Tiedotusosiot:
Uutisia

I-HK:n viimeistelytehokkuus liikaa Vantaalla


Kahdella voitolla kauden aloittanut Salpausselän Reippaan Akatemia koki avaustappionsa, kun Itä-Hakkilan kilpa oli tyly isäntä Vantaalla. Sinisissä pelannut kotijoukkue voitti ottelun selvin numeroin, vaikka peli itsessään oli tasaväkisempää mitä numerot antavat ymmärtää.

Ottelun juoni ja käsikirjoitus kävi suhteellisen selväksi jo ensimmäisen varttitunnin pelaamisen jälkeen; I-HK antoi Akatemian pitää palloa omalla kenttäkolmanneksella suhteellisen rauhassa, ja tukki sen jälkeen hyökkäyksien rakentelun. Pallon saadessaan se iski nopeasti ja tappavan tehokkaasti vastaan. Vaikka Akatemia ehkä piti ottelussa hienokseltaan palloa vastustajaansa enemmän, ei se pystynyt kunnolla murtamaan kotijoukkueen puolustusta muutamasta hyvästä maalipaikasta huolimatta.

”Olipahan peli. Meillä ei tänään onnistunut yhtään mikään, ja kun kaveri tuntui rokottavan joka kerta kun se sai hyökkäyksen rakenneltua, niin tulos on sen mukainen. Kenttätapahtumiin nähden vähän tylyt lukemat, mutta näin tänään. Hyvää viimeistelyä kaverilta ja parempi joukkue voitti! Ei auta muu kuin nollata tämä mahdollisimman nopeasti ja jatkaa seuraavaan matsiin.” tuumaili Akatemian valmentaja Lepi Leppäkynnäs mietteliäänä ottelun jälkeen.

 
Ottelun kultapossut (tällä kertaa vähiten huonosti pelanneille):

*** Antti Asikainen

** Jani Kujala

* Simo Antila


Itä-Hakkilan Kilpa – Salpausselän Reipas Akatemia  5-1 (2-0)

1-0 Vastustaja

2-0 Vastustaja

3-0 Vastustaja

4-0 Vastustaja

5-0 Vastustaja

5-1 Vuorela (Rantala, T.)

Varoitukset:


Julkaistu 13.05.2014

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 1906.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 358    Toteutus: klikkaa.fi