Tiedotusosiot:
Uutisia

Takaisin voittokantaan


Kahdessa edellisessä ottelussa aneemisia otteita esittänyt Salpausselän Reippaan Akatemia palasi takaisin voittokantaan kaatamalla vierasottelussa FC Pathovenin Vantaalla. Vaikka peli ei tälläkään kertaa mennyt täysin valmentaja Lepi Leppäkynnäksen ohjeistuksen mukaan, riitti se siitä huolimatta kolmeen sarjapisteeseen.

Ottelun lähti liikkeelle Salpausselän Reippaan hallitessa pallollista pelaamista. Pitkään näytti kuitenkin taas siltä, ettei kahden edellisen ottelun tavoin hyökkäyspäässä löydetä keinoja vastustajan puolustuksen murtamiseen. Pathoven jaksoi pitää ”pakettinsa” kasassa ja iski hetkittäin nopeasti vastaan. Noin puolen tunnin pelin jälkeen kotijoukkueelle tarjoutui mahdollisuus siirtyä pilkulta johtoon, kun Tero Rantala rikkoi Pathoven-hyökkääjä rangaistuspotkun arvoisesti. Akatemian maalissa Eetu Kuosmanen kuitenkin torjui rankkarin ja nollat säilyi taululla. Muutamaa hetkeä myöhemmin Tase Nieminen kaadettiin toisessa päässä kenttää ja pallo vietiin pilkulle. Rantala laukoi pallon maaliin ja Akatemia siirtyi 0-1 johtoon. Näissä numeroissa mentiin myös tauolle.

Toinen puoliaika alkoi tasaisissa merkeissä, mutta pikku hiljaa ote siirtyi täysin Akatemialle. Ensin Ilkka Redman (kuvassa) vei Oranssipaidat 0-2 johtoon ja tovi myöhemmin Mikko Lietjärvi laukoi vapaapotkusta komeasti taululle 0-3. Tässä vaiheessa näytti siltä, että Akatemia menee menojaan; Tase Nieminen ja Simo Antila pääsivät kokeilemaan lisämaalin tekoa läpiajoista ja Nieminen laukoi hetkeä myöhemmin hyvän nousun päätteeksi pallon ylärimaan. Ottelu oli kuitenkin kaikkea muuta kuin ohi. Pathoven sai aikaiseksi hurjan loppukirin, kun se iski 65 minuutin pelin jälkeen kaksi maalia kymmenen minuutin sisään. Tämä antoi kotijoukkueelle lisää virtaa ja taistelutahtoa ja aiheutti Akatemian riveissä sekaannuksen. Ottelun loppu oli kahden helteen uuvuttaman joukkueen taistelua, josta Akatemia veti pidemmän korren ja sarjapisteet lähti Lahteen.

”Olihan taas ihmeen aneemista. Me hävitään tällä hetkellä järkyttävä määrä kakkospalloja ja tehdään peleistä itsellemme tosi vaikeita. Toisen puoliajan alku näytti hetken aikaa lupaavalta, mutta sitten tapahtui jotain. En tiedä kostautuiko liika hyökkäysinto, vai mistä johtuu että päästettiin kaveri takaisin peliin mukaan. Tärkeintä on nyt kuitenkin että saatiin tappioputki poikki.” jutteli Leppäkynnäs mietteliäänä ottelun jälkeen.

- UTJ -


Ottelun kultapossut:

*** Mikko Lietjärvi

** Mika Motturi

* Ilkka RedmanFC Pathoven – Salpausselän Reipas Akatemia 2-3 (0-1)

0-1 Rantala, T. (rp)

0-2 Redman (Nieminen)

0-3 Lietjärvi

1-3 vastustaja

2-3 vastustaja

Varoitukset: Rantala, T., Antila, Tolonen


Julkaistu 20.05.2014

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 4181.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 366    Toteutus: klikkaa.fi