Tiedotusosiot:
Uutisia

Salpausselän Reipas ja I-HK tasasivat pisteet


Salpausselän Reipas avasi syyskierroksen pistetilin, kun pisteet tasattiin tiukan väännön jälkeen Jalkarannan ”betonilla” Vantaalaisen Itä Hakkilan Kilvan kanssa. Kevätkierroksella Vantaalaiset takoivat suhteellisen tasaväkisen ottelun päätteeksi tylyt numerot tauluun, joten Akatemia lähti otteluun hakemaan hyvitystä kevään pettymykselle. Pitkä hellejakso oli kuivattanut muuten niin samettisen Jalkarannan nurmen ennemmin parkkipaikkaa muistuttavaksi alustavaksi, jonka juuri ottelun alkuun kohdalle osunut ukkoskuuro vielä sopivasti kasteli.

Ottelun ensimmäinen puoliaika pelattiin kotijoukkueen hienoisessa pallonhallinnassa, joskin se osaltaan näytti perustuvan myös vierasjoukkueen taktiikkaan. Vantaalaiset puolustivat tiiviinä pakettina ja pallon saadessaan lähtivät  nopeisiin vastaiskuihin. SalReipas puolestaan rakenteli hyökkäyksiään enemmän lyhyillä syötöillä ja kulmien kautta tilanteita maalille rakennellen. Kotijoukkueen viimeistelystä puuttui ensimmäisellä puoliajalla (oikeastaan koko ottelussa) paras terä ja kun vakuuttavan ottelun maalissa pelannut Juppe Heinonen torjui vierailijoiden yritykset, mentiin tauolle numeroissa 0-0.

Toinen puoliaika pelattiin pitkälti saman käsikirjoituksen mukaan kuin ensimmäinen. Olosuhteet eivät tarjonneet parastaan taitojalkapallon pelaamiseen (mitä ikinä se tällä tasolla onkaan), vaan kentällä nähtiin ennemmin kovaa taistelua ja kaksinkamppailua keskialueella. I-HK;n taktiikka tuotti puoliajan alussa tulosta, kun pallo pelattiin hyökkääjälle pystyyn nopean hyökkäyksen päätteeksi ja tämä onnistui ohittamaan Heinosen. Tämän jälkeen kotijoukkue haki vimmatusti tasoitusmaalia, joka syntyikin Tomi Skinnarin toimesta kulmapotkun jälkitilanteesta. Ottelun lopussa molemmilla joukkueilla oli vielä paikkansa tehdä voittoon tarvittava lisäosuma, mutta molempien maalivahtien hyvät torjunnat takasivat sen että tällä kertaa sarjapisteet jaettiin numeroin 1-1.

”Oltiin ehkä hienokseltaan tänään kuskin paikalla, mutta tilanteisiin nähden aika oikeutettu lopputulos. Olen tyytyväinen joukkueen taisteluilmeeseen ja siihen että tappiotilanteessakin jaksettiin uskoa siihen että ottelu vielä kääntyy. Toivotaan että tämä asenne saataisiin nyt jotenkin treeneihinkin mukaan niin ehkä sieltä vielä joku voittokin napsahtaa syksyn peleistä”, tuumaili valmentaja Lepi Leppäkynnäs ottelun jälkeen.

 
Kallion kultapossut:

*** Juho Heinonen

** Tomi Skinnari

* Toni SuomelaSalpausselän Reipas Akatemia – Itä-Hakkilan Kilpa 1-1  (0-0)

0-1vastustaja

1-1 Skinnari (Kirillov)
 
 
Varoitukset: Rantala T.,


 


Julkaistu 14.08.2014

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 6930.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 361    Toteutus: klikkaa.fi