Tiedotusosiot:
Uutisia

Maalikarkelot päättyivät RiRan voittoon Vantaalla


Salpausselän Reippaan Akatemia pääsi nauttimaan Vantaalla nelosen sarjatasolle poikkeuksellisen hienoista olosuhteista, kun se matkusti vierasotteluun Riipilän Raketin vieraaksi Vantaan ISS stadionille. Maalirikkaassa ottelussa ladottiin kaikkiaan 12 osumaa ja loppujen lopuksi sarjapisteet jäi lihottamaan kotijoukkueen tulossaraketta.

Ottelun alku näytti ensimmäisten minuuttien aikana mitä illan aikana oli tulossa. Lentokentän kokoinen pelialusta tarjosi molemmille joukkueille tilaa pelata, ja se näkyi etenkin hyökkäyspäässä. Vaarallisia tilanteita syntyi kentän molempiin päihin ja kauaa ei tarvinnut odotella kun Riipilä siirtyi nopean pystyhyökkäyksen jälkeen 1-0 johtoon. SalReipas kuitenkin kuittasi tämän saman tien kun sarjan yksi parhaista pääpelaajista, Arttu Salminen (kuvassa) puski pallon voimalla verkkoon Santeri Haukan hyvästä kulmapotkusta. Tämän jälkeen peli jatkui melkoisena hurlumhej meininkinä. Sillä erotuksella, että RiRa sai pallon pelattua Akatemian maaliin asti ja oranssipaitojen laukaukset osuivat kerta toisensa jälkeen kotijoukkueen maalivahdin syliin (ja Santeri Haukan vedot Vantaan Energian mainostauluihin). RiRa meni 3-1 johtoon kunnes taas Teemu Vuorela kavensi lukemat 3-2:een. Ennen puoliaikaa nähtiin vielä kummallinen episodi kun ottelun tuomari siirsi jo kertaalleen määrättyä vapaapotkua lähemmäs maalia ja tästä tilanteesta Riipilä meni muurin kautta kimmonneella osumalla 4-2 taukojohtoon.

Toisen puoliajan alkuun SalReipas sai hyvän draivin päälle ja kavensi pelin 4-3:een, jonka RiRa kuitenkin kuittasi saman tien ja vierasjoukkueen selkäranka hieman notkahti. Tämän jälkeen RiRa onnistui myös tekemään seuraavan maalin, jonka Tero Rantala kuittasi rangaistuspotkusta. Tässä vaiheessa SalReippaan valmentaja Lepi Leppäkynnäs nosti lisää voimaa hyökkäykseen ja ottelun loppu pelattiin lähes tennistyyliin päästä toiseen. RiRa kaunisteli loppunumeroita vielä kahdesti ja voitti lopulta luvuin 8-4.

”Olipahan peli. Oltiin pelissä ihan hyvin mukana, ja sitten tultiin uudelleen mukaan, ja sitten hävittiin. Ei missään tapauksessa huono peli meiltä vaikka numerot nyt repesivätkin lopussa. Saatiin rakenneltua paikkoja vaikka kuinka moneen maaliin, ja vaikka neljä tehtiinkin niin voidaan sanoa että viimeistely jätti paljon toivomisen varaa. Tuomarityöskentelykin jätti tänään jonkin verran jossiteltavaa, vaikka RiRa voittonsa ansaitsikin. Hyvä joukkue hyökkäyssuuntaan.”, summasi itsekin lopussa pelipaidan päälleen pukenut valmentaja Lepi Leppäkynnäs matsin jälkeen


Kallion kultapossut:

*** Tero Rantala

** Niklas Kivistö

* Arttu SalminenRiipilän Raketti – Salpausselän Reipas Akatemia8-4 (4-2)

1-0vastustaja

1-1 Salminen (Haukka)

2-1 vastustaja

3-1 vastustaja

3-2 Vuorela

4-2 vastustaja

4-3 Neminen (Lietjärvi)
 
5-3 vastustaja

6-3 vastustaja

6-4 Rantala

7-4 vastustaja

8-4 vastustaja


Varoitukset: Tolonen, Lietjärvi


Julkaistu 14.08.2014

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 5590.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 364    Toteutus: klikkaa.fi