Tiedotusosiot:
Uutisia

Hyökkäyspeli kulki Mukkulassa


Edellisissä peleissä aistittavissa ollut, ja hetkittäin hyvältä näyttänyt hyökkäyspään pelaaminen loksahti kohdilleen sarjaottelussa keskiviikkona Vantaalaista Fc Pathovenia vastaan. Vierailijat pysyivät oranssipaitaisen kotijoukkueen mukana ensimmäiset 20 minuuttia, jonka jälkeen kentällä oli käytännössä yksi joukkue.

Ottelun alku ei kuitenkaan lähtenyt kotijoukkueen kannalta toivotulla tavalla käyntiin, kun Pathoven siirtyi hieman kyseenalaisen rangaistuspotkun jälkeen 0-1 johtoon jo viiden minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen kotijoukkueen peli rullasi nätisti läpi koko puoliajan ja se paukutteli tasaiseen tahtiin 6 osumaa vierailijoiden verkkoon. Maaleista vastasivat Tomi Skinnari kahdesti sekä Mika Lietjärvi, Niklas Kivistö, Santeri Haukka ja Teemu Vuorela kukin kertaalleen. ”No se oli hyvä puoliaika. Pallo kulki hyökkäyspäässä nätisti, peli ei mennyt yksin kuskaamiseksi ja puskemiseksi, ja edellisistä otteluista poiketen saatiin hyökkäykset pelattua maaliin asti. Vaikka kentällä olikin tänään normaalia enemmän tilaa, niin maltettiin siitä huolimatta myös pelata sovitusti laitalinkkien kautta, mistä kertoo hyvin molempien ensimmäisen puoliajan tehot (Kivistö 1+3, Tase Nieminen 0+3)”, tuumaili valmentaja Lepi Leppäkynnäs puoliajalla.

 
Toisella puoliajalla kotijoukkue kontrolloi peliä ja vyörytti tasaiseen tahtiin hyökkäyksiä Vantaalaisten maalille. Pathovenkin sai muutaman vastaiskun turvin mahdollisuuden ”siistiä” lukemia, mutta Akatemian puolustus hoiti loukkaantumisen jälkeen kehiin palanneen Mopo Motturin johdolla tilanteet varmasti eikä lisäosumia enää kotijoukkueen maaliin mennyt. Toisessa päässä Skinnari viimeisteli illan kolmannellaan numerot 7-1;een ja Tase Nieminen kuittasi vielä kahdesti, loppunumeroiden ollessa 9-1.

Kallion kultapossut:

*** Niklas Kivistö

** Sami Nieminen

* Tomi Skinnari


Salpausselän Reipas Akatemia – Fc Pathoven 9-1 (6-1)

0-1 vastustaja

1-1 Lietjärvi (Kivistö)

2-1  Skinnari (Nieminen)

3-1  Vuorela (Kivistö)

4-1 Kivistö (Nieminen)

5-1 Haukka (Kivistö)

6-1 Skinnari (Nieminen)

7-1  Skinnari (Haukka)

8-1 Nieminen (Haukka)

9-1 Nieminen (Kujala)


Varoitukset: Suomela

 


Julkaistu 25.08.2014

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 3164.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 369    Toteutus: klikkaa.fi