Tiedotusosiot:
Uutisia

Kausi käyntiin vauhdikkaasti


Salpausselän Reipas starttasi kauden 2015 käyntiin tyylikkäästi, kun Hyvinkään palloseuran kakkosjoukkue kaatui Mukkulassa selvin numeroin 7-1 (3-1). Hyvällä pelipäällä ollut kotijoukkue esitti vuodenaikaan nähden hetkittäin yllättävänkin valmiinnäköistä peliä, vaikka paljon jäi vielä parannettavaa.
 
Totuttuun tapaan ottelun alku ei kotijoukkueelle paljoa lupaillut, ja kauaa ei ehditty pelata kun puolustuksen kommunikaatiovirheen seurauksena vierasjoukkue siirtyi 0-1 johtoon. ”Yleensä tässä kohtaa menee hieman mietteliääksi, mutta nyt oli luottavainen fiilis, eikä nopea vierasmaali kummemmin hetkauttanut” tuumasi valmentaja Lepi Leppäkynnäs vierailijoiden alkua. Avausmaalin jälkeen ottelun kontrolli siirtyi kotijoukkueelle ja tilanteita alkoi syntyä hyvinkääläisten päätyyn. Noin vartin kohdalla hyvällä pelipäällä ollut Tomi Skinnari (kuvassa) tasoittikin ottelun, ja hetkeä myöhemmin siirsi Tase Niemisen hyvästä tarjoilusta kotijoukkueen johtoon. Salpausselän Reipas osui vielä kerran ennen puoliaikaa kun täksi kaudeksi Oranssipaitoihin palannut Mikko Meritie avasi maalitilinsä.

Toisella puoliajalla ote kääntyi vielä selkeämmin kotijoukkueelle ja tilanteita syntyi tasaiseen tahtiin. Skinnari osui kolmannen kerran Teemu Vuorelan tarkasta tarjoilusta ja ottelu oli käytännössä taputeltu. Vaihdosta vahvasti sisään
tullut Niklas Kivistö aiheutti jatkuvasti päänvaivaa Hyvinkäälääis-puolustukselle tarjoillen namupassit Skinnarin illan neljänteen ja Meritien toiseen osumiin. Päätösnumerot 7-1:een naulasi Teukka Tuominen
rangaistuspotkusta. 

”Koko joukkue pelasi tänään erittäin hyvän pelin ja etukäteen sovittu taktiikka toimi hetkittäin hyvin. Toivottavasti saadaan tästä hyvä henki päälle ja pidettyä treeniaktiivisuus samalla tasolla, johon se nyt on noussut…” summasi tyytyväisen oloinen Leppäkynnäs ottelun jälkeen.

Salpausselän Reippaan rauhallinen ja vähäsanainen urheilutoimenjohtaja Kapa Kallio jakaa myös tällä kaudella kultapossuja ottelun onnistujille. Tällä kertaa Utj tiivisti ottelun tyylilleen uskollisena lyhyesti: ”Skinnari oli tänään liikaa Hyvinkääläisille”.


Kallion kultapossut:

*** Tomi Skinnari

** Mikko Meritie

 * Niko Joronen

  

Salpausselän Reipas/Akatemia – Hyps/27-1 (3-1)

0-1 Vastustaja

1-1 Skinnari

2–1 Skinnari (Nieminen)

3-1 Meritie

4-1 Skinnari (Vuorela)

5-1 Skinnari (Kivistö)

6-1 Meritie (Kivistö)

7-1 Tuominen RP

Varoitukset: Rantala, Tolonen

  


Julkaistu 28.04.2015

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 5547.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 390    Toteutus: klikkaa.fi