Tiedotusosiot:
Uutisia

Pisteet jäi Kellokoskelle ankean esityksen jälkeen


Salpausselän Reipas matkusti kauden toiseen vierasotteluun täksi kaudeksi takaisin neloseen nousseen Kellokosken Alun vieraaksi. Pari kautta sitten joukkueet tasasivat vitosessa pisteet molemmissa matseissa tiukkojen vääntöjen jälkeen ja tuon kauden päätteeksi Salpausselän Reipas nousi pykälää ylemmäs neloseen. Kela oli tuolloin ainoa joukkue, joka aiheutti Oranssipaidoille pistemenetyksiä molemmissa otteluissa. Kotijoukkue oli pelannut hyvän pre-seasonin ja sen jälkeen aloittanut sarjan vaisummin ja sen otteista näki, että se halusi kotiyleisönsä edessä voittoa enemmän.

Ottelun alku näytti, että Kellokosken nurmelle siirretty peli tulee olemaan  SalReippaalle hankala. Hidas pelialusta näkyi jatkuvasti syöttövirheinä ja epätasaisuus vielä normaalia suurempana pallon karkailuna. Peli muistuttikin enemmän keskialueen pystypainoa jota leimasivat jatkuvat rikkeet. Kotijoukkue meni hieman onnekkaastikin ottelussa johtoon, kun vapaapotku otti kentän pinnasta kimmokkeen ja painui Salpauselän Reippaan maaliin. Tämän jälkeen myös SalReipas heräsi otteluun mukaan ja vartin verran peliä pelattiinkin kotijoukkueen päädyssä. Hyvän painostuksen päätteeksi Mikko Meritie toikin vierailijat ansaitusti tasoihin viime kauden kotiyleisönsä edessä. Kela kuitenkin kuittasi tämän heti seuraavasta hyökkäyksestä ja tauolle mentiin kotijoukkueen 2-1 johdossa.

 

Toiselle puoliajalle pallon hallinta (tai hallitsemattomuus) tasaantui ja keskialueen taistelu jatkui. Kotijoukkue meni kulmapotkusta 3-1 johtoon ja SalReippaan pään alkoivat painua. Viimeinen niitti ottelulle nähtiin vastahyökkäyksestä, jonka päätteeksi hattutempun viimeistellyt Jarmo Haverinen iski taululle 4-1 numerot. SalReipas ei pystynyt kummoisesti hyödyntämään edes lopun miesylivoimaansa ja kolme sarjapistettä jäi Kellokoskelle.

Ottelun jälkeen vierasjoukkueen kopissa oli hiljaisia miehiä, jotka porukalla ihmettelivät tapahtunutta. ”Voisiko joku yrittää kertoa mitä tuolla äsken tapahtui, niin voisi edes yrittää analysoida jotain…” kuului myös valmentaja Leppäkynnäksen äimistelyt matsin jälkeen. Hetken hiljaisuuden jälkeen katse kääntyi kuitenkin jo tulevaan: ”No, unohdetaan tämä sitten saman tien. Ei tästä voi oikein muuta sanoa” päätti Leppäkynnäs.

Kallion kultapossut (päätettiin kuitenkin jakaa)

*** Mikko Meritie

** Tomi Skinnari

* Toni Paajanen


Kellokosken Alku – Salpausselän Reipas Akatemia 4-1 (2-1)

1-0vastustaja

1-1 Meritie

2-1 vastustaja

3-1 vastustaja

4-1 vastustaja

Varoitukset: Joronen, Tuominen, Pessala, Kivistö

 


Julkaistu 25.05.2015

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 9447.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 720    Toteutus: klikkaa.fi