Tiedotusosiot:
Uutisia

Vahva ensimmäinen puoliaika toi kauden ensimmäiset vieraspisteet


Salpausselän Reippaan kuluvan kauden vierasottelut ovat sujuneet mollivoittoisesti eikä pisteitä ole kotiin viemisiksi liialti irronnut. Joukkue lähti varsin haasteellisista lähtökohdista myös kauden neljänteen vierasotteluun Korso Unitedin vieraaksi; kauden vahvasti aloittanut Korso oli sarjataulukossa toisena ja vierailijoiden ryhmitys oli vielä ottelua edeltävissä treeneissä täysi arvoitus. Suurin piirtein terve avausryhmitys kuitenkin saatiin raavittua kasaan ja penkille pari loukkaantumisista toipuvaa. Tällä kertaa myös Korson riveistä puuttui liuta pelimiehiä ja kotijoukkue lähti otteluun yhdellätoista pelaajalla.

Itse ottelu ei ollut kauaa ehtinyt vanhentua, kun kotijoukkue oli tehdä maalin kulmatilanteesta, mutta pallo saatiin vierailijoiden onneksi siivottua pois maaliviivalta. Tämän tilanteen jälkeen vierailijoiden hyökkäyspeli alkoi rullaamaan ja Teemu Vuorela vei Tase Niemisen syötöstä SalReippaan johtoon 8minuutin pelin jälkeen. Vain kolme minuuttia edellisestä ja Vuorela osui toistamiseen Niklas Kivistön syötöstä. Vierailijoiden hyvä viimeistely jatkui kun Kivistö siirsi numerot 0-3:een Vuorelan syötöstä. Ottelu ratkesi käytännössä 40 minuutin kohdalla kun hyvällä pelipäällä ollut Tase Nieminen (kuvassa) laukoi numeroiksi 0-4 ja samoihin aikoihin Korso-pelaaja loukkasi itsensä ja kotijoukkue jatkoi vajaalla. Nieminen osui vielä kertaalleen ennen jakson loppua ja tauolle mentiin numeroissa 0-5. ”Siinä oli puolen tunnin pätkä, jossa hyökkäyspeli tyylikkäästi ja viimeistelykin onnistui” summasi valmentaja Lepi Leppäkynnäs jakson annin.

Toiselle jaksolle tultaessa ottelun tempo tippui ja peliä pelattiin sopuisasti päästä toiseen. Korso jaksoi yrittää numeroista huolimatta ja se olikin hetkittäin niskan päällä. Molemmat osuivat jakson mittaan kahdesti; vierailijoiden maalit Samuel Leppäselle ja Tase Niemiselle illan kolmannella. Lopputulos 2-7 ja sarjapisteet Lahteen.

Ottelun kultapossut:

*** Tase Nieminen


** Teemu Vuorela

* Niko Joronen


Fc Korso United – Salpausselän Reipas Akatemia2-7 (0-5)


0-1 Vuorela (Nieminen)
0-2 Vuorela (Kivistö)
0-3 Kivistö (Vuorela)
0-4 Nieminen (Rantala)
0-5 Nieminen (Lietjärvi)
0-6 Leppänen (Bister)
1-6 vastustaja
2-6 vastustaja
2-7 Nieminen (Laaksonen)

Varoitukset: 


Julkaistu 18.06.2015

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 7884.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 725    Toteutus: klikkaa.fi