Tiedotusosiot:
Uutisia

Kevätkierros pakettiin voittoputkessa


Salpausselän Reippaan Akatemia venytti voittoputkensa neljän ottelun mittaiseksi, kun se kaatoi kotona kevätkierroksen viimeisessä ottelussa Sipoolaisen SV:n kakkosjoukkueen.
Ottelu alkoi kotijoukkueen hienoisessa hallinnassa, mutta mitään selkeää dominointia ei kentällä nähty. Kotijoukkue liikutteli palloa hakien tyhjää tilaa puhkoa Sipoolaisten puolustus, ja vierailijat iskivät nopeasti vastaan pallon´saatuaan. Ottelun avausmaali nähtiin noin vartin pelin jälkeen kun Tomi Skinnari osui Marko Laaksosen antamasta kulmapotkusta. Vierailijat eivät kuitenkaan tästä hätkähtäneet vaan tasoittivat ottelun heti seuraavasta hyökkäyksestä. Tauolle mention kuitenkin kotijoukkueen 2-1 johdossa, kun Teemu Vuorela osui kulmapotkun jälkitilanteesta.

Toisella puoliajalla ote siirtyi selkeämmin kotijoukkueelle ja tilanteita syntyi tasaisen tahtiin. Sipoolaisvahdin hyvät torjunnat, maalikehikot ja huono viimeistely takasivat kuitenkin sen, että numerot pysyivät pitkään 2-1:ssä. Vapauttavan tuntuinen 3-1 osuma syntyi kuitenkin viimein, kun Samuel Leppänen osui Mikko Meritien syötöstä. Tässä vaiheessa näytti hetken siltä, että peli olisi taputeltu, mutta Sipoo tuli vielä kertaalleen ja kavensi pelin 3-2:een. Ottelun loppu mentiin vauhdikkaasti päästä toiseen vierailijoiden hakiessa riskillä tasoitusta ja kotijoukkueen yrittäessä lyödä viimeistä niittiä ottelulle. Salpausselän Reipas veti ansaitusti pidemmän korren ja Mikko Meritie tyylitteli päätöslukemiksi 4-2 Marko Laaksosen hyvästä tarjoilusta.

”Tehtiin oikeastaan se mikä tarvittiin, ei juuri ylimääräistä. Paremmalla viimeistelyllä pelin olisi vonut naulata jo paljon aiemminkin mutta hyvä näinkin. Nyt vedetään vähän happea ja käännetään katse syksyyn.” tuumaili valmentaja Lepi Leppäkynnäs ottelun jälkeen.

Kallion kultapossut:

*** Tero Rantala
** Marko Laaksonen
* Iiro Bister

Salpausselän Reipas Akatemia – SibboV/24-2 (2-1)

1-0Skinnari (Nieminen)

1-1 Vastustaja

2-1 Vuorela

3-1 Leppänen (Meritie)

3-2 Vastustaja

4-2 Meritie (Laaksonen)

Varoitukset: Pessala J, Tolonen

  


Julkaistu 03.08.2015

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 9374.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 688    Toteutus: klikkaa.fi