Tiedotusosiot:
Uutisia

Pelihuumori jäi kesälomille


Salpausselän Reippaan Akatemian neljän ottelun mittainen voittoputki katkesi syyskierroksen avausottelussa Hyvinkään palloseuran kakkosjoukkuetta vastaan. Hyps oli kotiottelussaan liikenteessä selkeästi kevätkierroksen vastaavaa ottelua vahvemmalla kokoonpanolla, ja kun vierailijoiden ajatukset tuntuivat olevan vielä kesälomilla, ei ottelun voittajasta lopulta jäänyt suurta epäselvyyttä.
Ensimmäinen vartti pelattiin tasaisissa merkeissä, ja molemmat saivat rakenneltua muutamia hyviä maalintekotilanteita. Hyps siirtyi hetkeä myöhemmin 1-0 johtoon Akatemian puolustuspään virheen seurauksena. Hetkeä myöhemmin kotijoukkue rankaisi toistamiseen harmittomalta näyttäneen rajaheiton jälkitilanteesta. Tämän jälkeen myös vierasjoukkue heräsi mukaan otteluun; ensin Tomi Skinnari kavensi Tase Niemisen hyvästä keskityksestä ja hetken päästä Ercan Alkovac ampui tasoituksen entistä seuraansa vastaan Niklas Kivistön antamasta kulmasta. Näissä numeroissa mentiin tauolle.

Tauolta tultaessa vierasjoukkueen puolustuspään merkkausvirheet ja laiska asenne kostautuivat ja Hyps rankaisi kovalla kädellä. Maali kerrallaan kotijoukkue hinautui 6-2 johtoon ja peli oli taputeltu. Arttu Salminen kavensi vielä vartti ennen loppua numerot 6-3:een, mutta sen kummempaa kiriä vierasjoukkue ei saanut aikaan ja kun Hyps osui vielä kertaalleen, päättyi ottelu numeroihin 7-3.

Kallion kultapossut:

*** Ercan Alkovac

** Tomi Skinnari

* Sami Nieminen

Hyps/2 – Salpausselän Reipas Akatemia7-3 (2-2)


1-0 vastustaja

2-0 vastustaja

2-1 Skinnari (Nieminen)

2-2 Alkovac (Kivistö)

3-2 Vastustaja

4-2 Vastustaja

5-2 Vastustaja

6-2 Vastustaja
 
6-3 Salminen (Leppänen)

7-3 Vastustaja

Varoitukset: Leppänen, Lietjärvi
Julkaistu 03.08.2015

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 9359.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 694    Toteutus: klikkaa.fi