Tiedotusosiot:
Uutisia

Myös Kela vei pinnat mennessään


Kellokosken Alku jatkoi Salpausselän Reippaan syyskierroksen alamäkeä viemällä sarjapisteet mukanaan Mukkulassa pelatussa ottelussa. Jo kevätkierroksella Kela kuritti Lahtelaisia kotiottelussaan ja vaikka tämän kertaisesta ottelusta muodostuikin lopulta tasaisempi, ei kotijoukkueen kiri riittänyt pisteille asti.
Ottelun alku näytti kotijoukkueen kannalta vielä hyvältä. Pallo liikkui kentällä ja tilanteisiin mentiin taistellen. Oranssipaidat siirtyivät ansaitusti 1-0 johtoon, kun Petri Pessala puski Marko Laaksosen keskityksen verkkoon. Tämän jälkeen kotijoukkueen rytmi ottelusta hukkui ja Kela kiitti. Puolustuspään virheet ja Kelan hyvät vastaiskut kerta toisensa jälkeen siirsi numerot tauolle mentäessä 1-4:een. Vaikka kotijoukkueen huumori oli koetuksella, haettiin puoliajalla vielä uskoa tekemiseen.

Toiselle jaksolle kotijoukkue tulikin sisuuntuneena ja paine siirtyi vierailijoiden päätyyn. Uhrautuvasti taistellut Kela-puolustus, huono viimeistely jne jne takasivat kuitenkin sen, ettei palloa saatu maaliin hyvästä painostuksesta huolimatta. Sekaan mahtui tolppaa, laukauksia vitosen sisältä päin maalivahtia, hassattu rankkari+rebound ja paari muuta paikkaa. Tero Rantalan pusku Tase Niemisen syötöstä, ja Tomi Skinnarin viimeistely hetkeä myöhemmin loivat kuitenkin vielä uskoa siihen että ottelu kääntyisi kotijoukkueelle. Ottelun loppu mention päästä toiseen, jossa molemmilla joukkueilla oli saumat kääntää ottelu; molempien maalivahtien huipputorjunnat kuitenkin takasi sen, että enempää maaleja ei enää nähty ja pisteet lähti Kelan matkaan. Ottelun lopussa nähtiin vielä ikävä episodi tuomarin kyseenalaisen ratkaisun jälkeen ja tilanteen seurauksena, ja oikeastaan koko ottelun kruununa Niko Joronen ja Heikki Haaraoja katselivat punaista korttia.

Ottelun kultapossut:

*** Heikki Haaraoja

** Petri Pessala

* Sami Nieminen

 

Salpausselän Reipas Akatemia – Kellokosken Alku 3-4 (1-4)
 
1-0Pessala (Laaksonen)

1-1 vastustaja
 
1-2 vastustaja

1-3 vastustaja

1-4 vastustaja

2-4 Rantala (Nieminen)

3-4 Skinnari

Varoitukset: Vuorela, Haaraoja (pun.), Joronen (pun.)
Julkaistu 18.08.2015

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 8920.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 716    Toteutus: klikkaa.fi