Tiedotusosiot:
Uutisia

Ensimmäiset pisteet syyskierrokselle


Salpausselän Reippaan Akatemia synkkä syyskierros sai hetkeksi pientä valoa, kun joukkue haki kolme sarjapistettä vieraskentältä Orimattilan Petoja vastaan. Orimattilan keskuskenttä on paikka, josta monella Akatemian pelaajalla on lähinnä synkkiä muistoja. Tällä kertaa siihenkin sarakkeeseen saatiin positiivinen merkintä. Ottelu ei kauden ensimmäisen kohtaamisen tapaan noussut hengeltään ”derby-tasolle”, josta kertoo ehkä parhaiten koko ottelussa annettu yksi varoitus.
 
Pelin ensimmäinen puoliaika oli molemmilta joukkueilta huolimatonta pelaamista. SalReippaan syötöt napsahtelivat kerta toisensa jälkeen kotijoukkueen pelaajille ja vastaavasti Petojen avaavat syötöt karkailivat yli kenttärajojen. Molemmat saivat kuitenkin rakenneltua suhteellisen hyviä tekotilanteita ja etenkin Akatemian maalissa Toni Paajanen piti muutamalla isolla torjunnalla vierasjoukkuetta pystyssä. SalReipas siirtyi ottelussa 0-1 johtoon, kun Tase Nieminen iski vapaapotkun jälkitilanteesta pallon maaliin. Tauolle mentiin 0-2 lukemissa, kun Nieminen karkasi läpiajoon Teemu Vuorelan syötöstä ja viimeisteli varmasti ohi kotijoukkueen maalivahdin.

Toiselle puoliajalle ottelun taso parani hieman, mutta suuria hienouksia ei kentällä edelleenkään nähty. Peliä pelattiin yllättävänkin sopuisassa hengessä aiempien vuosien vääntöihin verrattuna. Ottelussa oli ratkaisun makua ilmassa, kun hyvän pelin pelannut Arttu Salminen ampui Tomi Skinnarin tarjoilusta numeroiksi 0-3. Pedot kavensi numerot 1-3:een aivan ottelun lopussa, jonka SalReippaan Mikko Lietjärvi kuittasi vielä hetkeä myöhemmin. Ottelu päättyi numeroihin 1-4.

”Ei se mitään hyvää peliä ollut, mutta vähän parempaan suuntaan ja saatiin nyt kuitenkin pistetili syksyltäkin auki.” summasi Akatemian valmentaja Lepi Leppäkynnäs ottelun jälkeen.

Kallion kultapossut:

*** Toni Paajanen

** Sami Nieminen

* Arttu Salminen

 

Orimattilan Pedot – Salpausselän Reipas Akatemia 1-4(0-2)

0-1 Nieminen (Alkovac)

0-2 Nieminen (Vuorela)

0-3 Salminen (Skinnari)

1-3 Vastustaja
 

1-4 Lietjärvi

Varoitukset:
Julkaistu 31.08.2015

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 9906.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 723    Toteutus: klikkaa.fi