Tiedotusosiot:
Uutisia

Tiukka taistelu käänty Nopsan eduksi


Salpausselän Reipas hävisi toistamiseen tällä kaudella ”paikallisvastustaja” Nastolan Nopsalle tiukan väännön jälkeen. Oranssipaitojen otteet ovat olleet syyskierroksella hetkittäin jopa aneemisia, mutta tällä kertaa paremmasta ilmeestä huolimatta pistetili ei karttunut.
 
Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tiukkaa taistelua, jossa vaaralliset maalipaikat loistivat poissaolollaan. Nopsa pääsi ensimmäisen vartin aikana hieman paremmin puolittaisiin tekopaikkoihin, mutta mitään vaarallisempaa sekään ei saanut aikaiseksi. Kotijoukkue siirtyi ottelussa 1-0 johtoon, kun Tase Nieminen ampui rangaistuspotkun varmasti maaliin. Nopsa kuittasi tämän kuitenkin varsin pian, kun topparin ampuma haamuveto painui kotijoukkueen maaliin. Tauolle mentiin numeroissa 1-1.

Toisella puoliajalla peli jatkui varsin tasaisena sillä erotuksella, että molemmissa päissä nähtiin ensimmäistä jaksoa vaarallisempia hyökkäyksiä. Ratkaisua saatiin odottaa kuitenkin viime hetkiin asti, jolloin Nopsa osui kulmapotkusta ja vei sarjapisteet mennessään.

”Taisteluilmeeseen voi olla suhteellisen tyytyväinen, vaikkei se tänään riittänytkään. Syyskauden aiempiin peleihin verrattuna tama oli pelillisesti jo paljon parempaa ja paremmalla viimeistelyllä numerot olisivat voineet kääntyä toisinkin päin…” Tuumaili valmentaja Lepi Leppäkynnäs ottelun jälkeen.

 

Kallion kultapossut:
 

*** Tero Rantala

** Tomi Skinnari

* Toni Paajanen

 

Salpausselän Reipas – Nopsa 1-2 (1-1)
1-0 Nieminen (rp.)
1-1 vastustaja
1-2 vastustaja

Varoitukset: Vuorela

 


Julkaistu 01.09.2015

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 6856.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 700    Toteutus: klikkaa.fi