Tiedotusosiot:
Uutisia

Jokin viimeistelytehokkuus liikaa


Salpausselän Reipas joutui poistumaan tyhjin käsin Jokelasta, kun ottelua isännöinyt Kisa viimeisteli paikoistaan tehokkaammin ja piti sarjapisteet itsellään. Vierailijoiden osalta syyskausi jatkui siten mollivoittoisesti, vaikka tekeminen kentällä hetkittäin positiiviselta näyttikin.

Ottelua oli ensimmäisen puoliajan osalta tasaista vääntöä, jossa molemmilla oli puolittaisia tilanteita. Maaleja nähtiin yksi kappale, kun kotijoukkue meni 1-0 taukojohtoon puoliajan loppupuolella. Toisen jaksoon alkuun Salpausselän Reipas sai hetkeksi hyvän draivin päälle, mutta maaliin asti palloa ei saatu pelattua. Jakson puolen välin tienoilla, kesken vierailijoiden hyvän painostuksen Joki rankaisi reilun minuutin sisään kahdesti lähes identtisillä osumilla ja ottelu oli käytännössä taputeltu. Petri Pessalan (kuvassa) komea kaukolaukaus herätti vielä hetkeksi vierailijoiden toiveita päästä mukaan otteluun, mutta Kisa kuittasi tämänkin, ja loppunumerot 4-1 eivät jättäneet paljon selittelyn sijaa.

”Tuskasta, tuskasta. Sitä se tällä hetkellä on. Tarvisi jokusen onnistumisen, että saataisiin hetkeksi positiivisempi ilme päälle…” tuumaili Salpausselän Reippaan valmentaja Lepi Leppäkynnäs ottelun jälkeen.


Kallion kultapossut:

*** Petri Pessala

** Heikki Haaraoja

* Sami Nieminen

 

Jokelan Kisa – Salpausselän Reipas Akatemia 4-1 (1-0)

1-0 vastustaja

2-0 vastustaja

3-0 vastustaja

3-1 Pessala, P.

4-1 vastustaja

Varoitukset: Pessala, P.
Julkaistu 05.09.2015

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 2249.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 722    Toteutus: klikkaa.fi