Tiedotusosiot:
Uutisia

Vaihteeksi positiivisempaa


Salpausselän Reipas esitti vaihteeksi masentavan syyskierroksen keskellä sekä pelillisesti että tuloksellisesti positiivisia otteita. Mukkulan hallissa pelattu hyvätasoinen ja tasainen vääntö Fc Korso Unitedia vastaan päättyi kotijoukkueen maalin voittoon, toi syyskierroksen toisen voiton ja sinetöi samalla sarjapaikan.

Ottelun kulku ja tempo muistutti hyvin pitkälti aiempaa Nopsa-peliä. Molemmat joukkueet rakentelivat pallollisena hyvien sommitelmien päätteeksi puolittaisia paikkoja ja kumpikin puolusti kontrolloidusti. Vierailijat olivat ottelun alussa hienokseltaan niskan päällä ja siirtyivätkin komealla kaukolaukauksella ottelussa 0-1 johtoon. Tämän jälkeen myös kotijoukkue pääsi paremmin ottelussa mukaan ja hyvän matsin laidalla pelannut Sami Nieminen puski Teemu Vuorelan vapaapotkusta taukonumeroiksi 1-1.

Toisen puoliajan alkuun peli pysyi tasaisena, joskin kotijoukkueen hyvä puolustaminen piti Korson maalipaikat ensimmäistä jaksoa vähäisempänä. Salpausselän Reipas siirtyi ottelussa 2-1 johtoon kun Marko Laaksonen ampui kulmapotkun suoraan vierailijoiden maaliin. Hetkeä myöhemmin Vuorela (kuvassa) laukoi tyylikkäästi kotijoukkueen kahden maalin johtoon. Tämän jälkeen näytti, että ottelu pelataan näissä numeroissa loppuun asti, kun kotijoukkue ei onnistunut naulaamaan peliä monesta hyvästä tilanteesta huolimatta. Vierailijat onnistuivat vielä loppuhetkillä kertaalleen, mutta enempään senkään loppukiri ei riittänyt ja ottelu päättyi numeroihin 3-2.

”No se oli vaihteeksi paremman näköistä. Aika samanhenkistä mitä Nopsaa vastaa, sillä erotuksella että tänään saatiin paikoista sisään. Syyskierroksen tekemiseen nähden tähän voi olla ihan tyytyväinen” ynnäili valmentaja Lepi Leppäkynnäs ottelun jälkeen.

 

Kallion kultapossut:

*** Teemu Vuorela

** Marko Laaksonen

* Sami Nieminen

 

Salpausselän Reipas Akatemia – Fc Korso United 3-2 (1-1)

1-0 vastustaja

1-1 Nieminen (Vuorela)

2-1 Laaksonen

3-1 Vuorela

3-2 vastustaja

Varoitukset:
Julkaistu 11.09.2015

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 2654.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 729    Toteutus: klikkaa.fi