Tiedotusosiot:
Uutisia

Katse kohti tulevaa - treenit hiljalleen käyntiin


Kaksijakoisen viime kauden 2015 voi osaltaan kiteyttää kahteen kautta hyvin kuvaavaan faktaan: kevät kierros oli Salpausselän Reippaan Akatemian historian paras nelosessa, syyskierros vastaavasti huonoin. Loistavan ja surkean yhteenlaskettu loppusumma on keskiverto ja se oikeutti lopulta totutunlaiseen loppusijoitukseen sarjataulukon keskivaiheilla. Tapa jolla sijoitus lopulta tuli, jätti kuitenkin jossittelun varaa ja jotain hampaankoloon. Masentava syyskierros ei jättänyt kaudesta kovin hyvää makua suuhun, mutta nyt on sen verran pitkä tovi nuoltu haavoja, että on aika kääntää hiljalleen katse kohti kautta 2016.  

Kuluneen kauden aikana Salpausselän Reippaan joukkueen miehistöstä kävi liikehdintää ulospäin jo kauden mittaan ja syksyn päätteeksi muutama kokeneempi kaveri ilmoitti ainakin toviksi ripustavansa kengät naulaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tulevalle kaudelle 2016 Akatemian ryhmään tarvitaan tukku uusia pelaajia ja vastuunkantajia, jotta nelosen tasolle saadaan kilpailukykyinen joukkue kasaan.

Salpausselän Reippaan Akatemia aloittaa treenaamisen kohti tulevaa kautta torstaina 19.11. klo 19.30 Kisapuiston tekonurmella. Mukaan ovat tervetulleet kaikki uudet ja vanhat pelaajat. Seuraavan kerran futiskamat vedetään niskaan torstaina 26.11. klo 19.30 Kisapuiston tekonurmella.

Yhteystiedot löydät tarvittaessa sille varatulta välilehdeltä.
Julkaistu 16.11.2015

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 2404.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 692    Toteutus: klikkaa.fi